2777
2789
عنوان

آگاهی کودک برای ""حفظ حریم شخصی""

| مشاهده متن کامل بحث + 8458 بازدید | 102 پست
اولا به فرزندتون استرس وارد نکنید  همون آموزش ها رو اگه دادید کافیه  در مورد دفاع از خود ...

عزیزم ما تو خوزستان زندگی میکنیم مناطق عرب نشین بعد بچه ها همدیگرو میزنن ما خودمون فارسیم ومنطقه فارس نشین ولی شهر ما عرب کلا بعد اونجا زدن یه چیز رایجه اگه بچه ای در مقابل زدن نتونه از خودش دفاع کنه یا بزنه اونو ترسو حساب میکنن وبیشتر اذیتش میکنن از همه نظر 

پسرم ودخترم تمام هستی من 
۶ماه اوله گلم پیش دبستانی میره  از مهر باید بره اول

یعنی دقیق متولد چه سالیه من پسرم نیمه دوم 98 باید ثبت نامش کنم پیش

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی دقیق متولد چه سالیه من پسرم نیمه دوم 98 باید ثبت نامش کنم پیش

تیرماه ۹۷ 

پسر شما نیمه دومه سال بعد میره پیش دبستانی 

مهر امسال بچههای نیمه دوم ۹۷.نیمه اول ۹۸ باید برن 

افراط و تفریط هردو مشکل سازن  الان شاید متوجه نشوید بزرگ‌تر که شه متوجه خواهید شد  شما ف ...

بنظر منم بعدا تو رابطه با همسرش دچار مشکل میشه چون از بچگی از بوسیدن و بغل کردن ناراحت می‌شده و تو ذهنش تثبیت میشه

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️
تیرماه ۹۷  پسر شما نیمه دومه سال بعد میره پیش دبستانی  مهر امسال بچههای نیمه دوم ۹۷.ن ...

به همسرم اصرار کردم ببینه میشه با اشنایی چیزی بفرستم پیش اونم میگه نمیشه واقعا اینطوره؟؟

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
سلام من پسرم ۱۴ ساله هست دختر یک نیم ساله دارم همش استرس دارم تنهاشون بزارم  همش فکر میکنم ...

شما ک هیچ وقت مستیقما نمیتونی بگی نگاه نکن 

اما من جای شما باشم تنها نمیزارم ،تایم طولانی منطورمه 

داداشش اصلا ممکنه هیچ اسیبی ب خاهرش نزنه ،اما شاید کنجکاوی کنه و ببینه فقط ،شایدم اینکار رو نکنه 

اما ادمیزاده دیگه

پسر منم گاهی میگه مامان نینی چطور به دنیا میاد من هم همین رو میگم همین جواب شمارو اما قانع نمیشه &nb ...

کنجکاوی طبیعیه ....

در حد فهمش توصیح بده 

کلیپ کارتونی زایمان سزارین رو دانلود کنین و نشونش بدین ،شاید اونطوری بهتر درک کنه

چقدر خوب اینهارو هم من ب پسرم آموزش دادم اما مثل پسر شما نیست کمی رودروایسی داره و اینجور مواقع خجال ...

ولی همین ک گفت بنظرم قدم بزرگیه ،چون ب شما اعتماد داشت 

پس سعی کنین تنهاشون نزارید ،یا اگه میتوتید با پسرعمو صحبت کنین 

جسارت رو زمانی یاد میگیرن ک وارد جمع بشن 

پسرم دو ساله تقریبا میره باشگاه ،اوایل ک از همه خجالت میکشید 

به مرور دید اگه دفاع نکنه همش عقبه 

بهش زور میگن 

حالا خودش شده شبیه بقیه

ببخشید وسط بحثتون حرف زدم پسرم پنج سالشه اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه کسی که اونو نیزنه اصلا نمیتون ...

عزیزم چرا کلاس نمیبریش ؟

با تو خونه موندن و شنیدن حرف مامان بابا بچه جسور نمیشه

خیلی جدی بهش یاد دادی  اگه دختر بود بزرگ که می‌شد دچار واژینیموس و ترس از رابطه می‌شد  ی ...

کسی حق نداره ب زور کودک رو ببوسه ،توصبح کامل دادم تو پیامای دیگه عزیزم‌

وگرنه نه خونمون زندانه 

نه بچم زندانی 

نه من زندان بان 

افراط و تفریط هردو مشکل سازن  الان شاید متوجه نشوید بزرگ‌تر که شه متوجه خواهید شد  شما ف ...

هر کاری ک باعث ازار ادم بشه درست نیست 

وقتی بچه ای از بوسیدن خوشش نمیاد من هرگز نمیگم مامان بزرگ ک عیب نداره ،بزار بوست کنه 

دایی ک عیب نداره بزار بغلت کنه 

دایی بود ک عاشق خاهرزادش بود ،عاشق تر از مدر و مادر ،بغلش میکرد ،میبوسید ،براش وقت میزاشت 

مادر هم بخاطر اعتماد و عشق دایی ب خاهرزاده اکثرا ازش کمک میگرفت ،روزی رسید ک دختر بزرگتر شد درک کرد و بیان کرد ک دایی منو بغل کرد و شلوار منو کشید پایین ...

نمیدونم شاید مون شما نمیشنوی یا کم میشنوی این مسئله براتون راحتتر قابل هضمه عزیزم 

🌈