2777
2789
عنوان

آگاهی کودک برای ""حفظ حریم شخصی""

| مشاهده متن کامل بحث + 8458 بازدید | 102 پست
خب عزیزم برای درمان این دوسال اقدام خاصی نکردید ؟ کلاسی کاردرمانی  ورزشی  روانشناس کود ...

نه متاسفانه 

فقط کلاس فوتبال فرستادم که اونم سازش نداشت 

توی شهری هستم که امکانات به شدت پایینه

نه متاسفانه  فقط کلاس فوتبال فرستادم که اونم سازش نداشت  توی شهری هستم که امکانات به شدت ...

وفتی بجه ضعف عضلات داره فوتبال مناسبش نیس 

فوتبال بدن اماده میخاد 

اصلا یه ادم عتدی هم نمیتونه بره اینهمه بدو ،وقتی بدن اماده نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس یعنی از ژیمناستیک شروع کنم براش؟  شنا چی ؟ بنظرتون میتونه؟

ببین عزیزم شما حتما با مربی یا کاردرمانگر مشورت بگیر 

من شدایط پسر شمارو نمیدونم چه جوریه دقیقا ،

استارتر اول سلام ،من برای پسر اولم تو این زمینه موفق بودم خدا رو شکر ،حالا پسرم داره ده سالش میشه ،سوالای ذهنش زیادتر میشه ،برای من سوال پیش اومده مسایل جنسی رو تا چه حد باید بدونه ،تا چه اندازه اگه سوالی داشت جواب بدیم و از این قبیل مسائل....اگه ممکنه تو این زمینه کمکم کنید

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
استارتر اول سلام ،من برای پسر اولم تو این زمینه موفق بودم خدا رو شکر ،حالا پسرم داره ده سالش میشه ،س ...

سلام جانم 

بستگی داره چ نوع سوالی باشه اصلا 

چجوری مطرح کنه 

تا چ حد پیش رفته باشه 

سلام جانم  بستگی داره چ نوع سوالی باشه اصلا  چجوری مطرح کنه  تا چ حد پیش رفته باشه ...

نه نه هنوز کنجکاو نیست پسرم ،اما خوب میدونم در آینده بلاخره این اتفاق میفته ،میخوام بدونم مسایل جنسی رو چطور میتونم بهش آموزش بدم که آسیب نبینه ،ازچه وقتی؟نمیخوام از بچه های مدرسه یا کوچه متوجه بشه و حس تنفر نسبت به مادر پدر پیدا کنه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
بله ،میگم ،اصلا بوسیدن بچه کار بهداشتی نیس ،اینو ک قبول داریم ؟؟ دیگه بجه ۳.۴ساله هی بوسیدن نمیخاد& ...

ببخشید من تاپیک شمارو الان خوندم و خیلی از حرفای شمارو قبول دارم قصد جسارت هم ندارم

قطعا تربیت کودک شما اختیارش دست خود شماست و من به صورت کلی این نظرات رو میدم

فکر نمیکنید این بچه ممکنه در آینده تو رابطه ی عاطفیش به مشکل بخوره؟؟

اینکه بچه از کوچیکی از آغوش و بوسه پدربزرگ و مادر بزرگ هم منع بشه، درسته آیا؟ به چه دلیل؟

پس عشق چی میشه؟ مادربزرگ عاشق نوه است و نوه هم عاشق مادربزرگ. چرا باید از داشتن این رابطه ی عاطفی سالم منع بشه؟؟

فکر نمی کنید یه جور وسواس پیدا کنه ، اونم تو این مساله به این با اهمیتی که ریشه ی خیلی از مشکلات و طلاق هاست

ما تو ایران خیلی از بچگی روابط درست رو یاد نگرفتیم

همه تازه بعد ازدواج یاد گرفتیم که که چجوی عشق بورزیم، چجوری از همسر خودمون خجالت نکشیم

خیلی از خانوما چند سال اول هم گاهی رابطه ی لذت بخش رو تجربه نمیکنن به خاطر نداشتن آموزش درست

حالا شما بیای کارو بدتر و بدترش کنی

فکر نمی کنید کودک انسان گریز بشه؟؟

فکر نمیکنید دارید از حالا بی اعتمادی به آدما رو تو ذهنش جامیندازید؟؟؟

به نظرم علم روانشناسی یه جاهایی خیلی افراطی عمل میکنه و این به ضرر اون کودک و آیندش میشه.

شرمنده اگه نظرم رو گفتم و اصلا قصد توهین و جسارت نداشتم🙏🏻

نه نه هنوز کنجکاو نیست پسرم ،اما خوب میدونم در آینده بلاخره این اتفاق میفته ،میخوام بدونم مسایل جنسی ...

من میگم بهتره فهمیدک رابطه جنسی از طریق کتاب باشه 

یکم ناخوشاینده بخاید براش باز کنین 

ببخشید من تاپیک شمارو الان خوندم و خیلی از حرفای شمارو قبول دارم قصد جسارت هم ندارم قطعا تربیت کودک ...

سلام عزیزدلم 

ممنون از پیامتون 

من توضیح دادم که اگر کودک خودش تنایل داشت اثلا ایراد نداره ک توسط پدربزرگ و مادربزرگ و عمه و خاله بوسیده شه 

چون یه راه ارتباطی بین دو طرف هست گلم ...

اما گاهی بجههامون از بوسیده شدن حس خوب نمیگیرن ،حالا یا بدشون میاد یا اینکه دوست ندارن ،صحبت من برای اون زمانه ک بهتره بچه رو اجبار نکنیم ....

مطمین باشید در اینده ذره ای مشگل براش پیش نمیاد اگه درست آگاهش کنیم و راه درست رو نشونش بدیم 

مثلا الان با بوسیدن من ذره ای مشکل نداره ،هنیشه میاد میبوسه یا من میبوسمش و مدام تکرار میکنه ک مامان تو بوی گل میدی 

وقتی تو منو میبوسی صورتمو اب دهنی نمیکنی ،فشار نمیدی ،من اذیت نمیشم 

همیشه و همیشه ما باید ب خاسته کودک توجه کنیم و اصرار نکنبم 

سلام عزیزدلم  ممنون از پیامتون  من توضیح دادم که اگر کودک خودش تنایل داشت اثلا ایراد ندا ...

شما گفتید: "الان به درجه ای رسیده که کسی حق بوسیدنش رو نداره، چه مادربزرگ چه خاله"

برداشتِ من از این رفتار کودک، اینه که این ذهنیت رو شما با وسواسی براش ایجاد کردین و دیگه کودک شما روی این قضیه زیادی حساس شده و جز شما و پدرش براششخص دیگه ای قابل قبول نیست.

درسته آگاه سازی لازمه ولی باعث اختلال تو روابط اجتماعیش نشه.

باید کودک به این آگاهی برسه که افراد و موقعیت رو درست تشخیص بده و در مواقعی که کسی میخواد اذیتش کنه این اجازه رو بهش نده.

الان برای کودک شما یه بوس و ابراز احساسات ساده از سمت پدربزرگش هم آزاردهنده به حساب میاد

اینجای قضیه است که بحث برانگیزه.

ولی در نهایت شما صاحب اختیار هستید.🌹

شما   گفتید : "الان به درجه ای رسیده که کسی حق بوسیدنش رو نداره، چه مادربزرگ چه خاله" برد ...

قبول کنین بوسیدن جدا از هر حس و حالی ،اصلا کار بهداشتی نیست 

✋️

شما   گفتید : "الان به درجه ای رسیده که کسی حق بوسیدنش رو نداره، چه مادربزرگ چه خاله" برد ...

همیشه ب مسر خودم و به همه مراجعه کنندهام میگم تا شما نخاید کسی حق بوسیدنتون رو نداره 🚫