2777
2789
عنوان

آگاهی کودک برای ""حفظ حریم شخصی""

| مشاهده متن کامل بحث + 8458 بازدید | 102 پست

رسیدیم ب سن ۵سالگی 

سنی ک بچههامون وارد محیط مدرسه میشن ،اموزش و اگاهی باید ب بالاترین سطح برسه و جز اخرین مرحله اموزش هست 

((میتونیم چند وقت درمیون در باب قصه یا صحبت در زمان مناسب مجدد یه کوچولو گوشزد کنیم ))

به نقطه ای رسید ک خودش توصیح میداد برام ،نقاط شخصی جیه ،ما چه وظیفه ای در قبالش داریم ،باید چیکار کنیم 

الان هر کسی میخاد ببوستش میگه ممنوع 

اگه بعلش کنه ب سرعت واکنش نشون میده و میگه داری منو اذیت میکنی ،من از اینکار خوشم نمیاد 

اگه کسی جایی از بدنش رو بگیره محکم دستای طرف رو میگیره و از خودش دور میکنه 

از همه مهمتر اینکه گاهی با وجود تمام اموزشهای ما ممکنه باز هم بچه ای اذیت شه ،ما باید این اعتماد رو ب کودک بدیم ک مامان و بابا در هرصورت پشتت هستن و باخیال راحت تکیه کن 

اگه کسی اذیتت کرد باید با مامان و بابا در میون بزاری ،اگه گاهی زورت نرسید جیغ بزن 

گاز بگیر 

لگد بزن 

اینکارهارو زمانی انجام میدی ک کسی محکم تورو گرفته و داره به تو ازار میرسونه

رسیدیم ب سن ۴سالگی پسرم  درکش بیشتر شد  تعاملش با ادمها بالا رفت  باشگاه رو براش ش ...

پسر منم گاهی میگه مامان نینی چطور به دنیا میاد من هم همین رو میگم همین جواب شمارو اما قانع نمیشه  و خیلی کنجکاو هیچوقت جلوش لباس عوض  نمیکنیم خودش تنها یا با پدرش میره حمام ناحیه خصوصی رو از یکی دو سالگی وقتی ک پوشکش میکردم بهش یاد دادم ک جلوی کسی جیش نکنه یا پوشکش رو جلوی کسی عوض نکنم یا روشو بپوشونم اما بازم کمی کنجکاوی رو داره 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر تو قرنی هستیم ک اگاهی خانوادههامون خیلی بیشتر باشه 

بچههای باهوش تری داریم 

در قدم اول آگاهی دادن ب کودک 

قدم دوم دفاع کردن کودک 

قدم سوم اعتماد داشتن کودک ب پدر و مادر 

چند وقت قبل جایی مهمونی بودیم ،از اونجادک پسرم عاشق پسر بچههای بزرگتره داشت باهاشون بازی میکرد 

یکی از پسرا بی منطور پسر منو محکم تو بعلش گرفت ،جوری ک بجه نمیتونس حتا حرکت کنه ،پسرم برای دفاع از خودش گاز گرفت و اونجا تونست خودشو نجات بده ،گفت چون داشتم خفه میشدم 

اصلا بچه ای نیست ک کسی رو بزنه ،تا ب امروز من ندیدم ،اما اگه جایی اذیت شه به نحوی از خودش قطعا دفاع میکنه 

دفاع کردن رو زمانی یاد میگیرن ک تو جمع هم سن و سالاشون قرار بگیرن 

رسیدیم ب سن ۵سالگی  سنی ک بچههامون وارد محیط مدرسه میشن ،اموزش و اگاهی باید ب بالاترین سطح برس ...

چقدر خوب اینهارو هم من ب پسرم آموزش دادم اما مثل پسر شما نیست کمی رودروایسی داره و اینجور مواقع خجالت میکشه و جسارت اینکه مثلا دادو بیداد کنه رو نداره  البته شاید من خیلی درست آموزش ندادم مشکل از چیه ؟ چند وقت پیش پسر عمش ک ازش بزرگتره اومده بودند خونمون رفتند داخل اتاق بازی کنند بعد پسرم گفت ک مامان میخاسته اونجارو ببینه من نزاشتم راستش خیلی اعصابم خورد شد خیلی این حرف رو هم که اومد گقت خودم از زیر زبونش در آوردم مستقیم نیومد بگه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

ببخشید وسط بحثتون حرف زدم پسرم پنج سالشه اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه کسی که اونو نیزنه اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه حتی از بچه های کوچیک هم کتک میخوره در مورد تربیت جنسی یادش دادم ولی اصلا هیچ حرفی ب من نمیگه یعنی وقتی میره جایی ازش سوال میپرسم چی بازی کردی چی خوردی اصلا نمیگه همش میگه هیچی من خیلی مواظبم اصلا تنهای جایی نمیفرستم بجز خونه خواهر اعتماد کامل دارم وجاهای که میدونم کسی هست که از هر کاری بربیاد کاملا قطع ارتباط کردم ولی ترس از مدرسه دارم وترس از اینکه این بچم هیچ حرفی نمیگه وتوان دفاع از خودشو نداره

پسرم ودخترم تمام هستی من 

خیلی جدی بهش یاد دادی 

اگه دختر بود بزرگ که می‌شد دچار واژینیموس و ترس از رابطه می‌شد 

یعنی پدر و مادربزرگ هم نتونه بوس کنه ادمو 😑نه افراط نه تغریط

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یعنی به مادرت میگی بچمو نبوس!!

بله ،میگم ،اصلا بوسیدن بچه کار بهداشتی نیس ،اینو ک قبول داریم ؟؟

دیگه بجه ۳.۴ساله هی بوسیدن نمیخاد 

حالا اگه مناسبت بود یا بعد مدتها همو دیدیم روبوسی میکنیم 

اما خب کسایی هستن ک میرن و میان یه شوخی دستی میکنن ،میبوسن ،حالا ار کسی ک میخاد باشه .البته پسرم الان خودش مانع اینکار میشه ،جون بارها گفته من از بوس خوشم نمیاد و اذیت میشم 

ببخشید وسط بحثتون حرف زدم پسرم پنج سالشه اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه کسی که اونو نیزنه اصلا نمیتون ...

اولا به فرزندتون استرس وارد نکنید 

همون آموزش ها رو اگه دادید کافیه 

در مورد دفاع از خود ، بهش نه گفتن رو یاد بدید نه زدن را 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میشناسمتون روانشناسین❤️ زیاد سخت نمیگیرین؟ بچه ها نیاز دارن بغل گرفته شن بوسیده شن فقط باید تشخیص ب ...

قطعا شما درست میگید 

اما ببیتید ایا کودک شما دوست داره ؟؟

نگیم بزار عمه بوست کنه بهت شکلات میده 

چون بعدا یاد میگیره اگه با فلانی هرکاری کنم به من یجی میده ...

اگر با این ذهنیت نباشه و حالت دستوری نداشته اصلا ایراد نداره🌈

ففط و فقط باید ب خاست بجه باشه ،هیچ اصرار و حرفی از سمت ما نباشه

بله ،میگم ،اصلا بوسیدن بچه کار بهداشتی نیس ،اینو ک قبول داریم ؟؟ دیگه بجه ۳.۴ساله هی بوسیدن نمیخاد& ...

افراط و تفریط هردو مشکل سازن 

الان شاید متوجه نشوید بزرگ‌تر که شه متوجه خواهید شد 

شما فرزند تون رو دچار وسواس عملی فکری خواهید کرد 

عزیزم منم پسرم 3 سالشه لطفا بفرمایید منم میخوام به پسرم آگاهی بدم خیلی خوشگله و واقعا براش نگرانم 😔

خدا حفطش کنه براتون ....

هرگز ب بچه اصرار نکنین ک برو مامانبزرگ بوست کنه

خاله بعلت کنه 

چرا نمیزاری همه نازت کنه 

مراجعه کننده میاد میگه من اذیت میشم ،اما مامان اصرار میکنه و من مجبورم ب حرفش گوش بدم 

یا چون عزیز ب من شکلات میده من حاصر میشم ببوسمش 

خاله ب من گوشی میده من راصی میشم بغلم کنه 

در صورتی ک اون بچه ادیت میشه ،فقط بهش یاد دادن برای رسیدن ب خاستههاش گاهی نیازه ببوسه و در اعوش گرفته بشه ...