2777
2789
عنوان

یه لحظه بیان لطفا ❤️

36 بازدید | 7 پست

دوستان به من بعضی ها میگن افاده ای هستی اینو حتی از عزیز ترین کسم هم پرسیدم تایید کرد و گفت ت جمه افاده ای هستی ولی من خودم احساس نمیکنم همیشه دلم میخواست با دیگران ارتباط بگیرم و..

احترام دیگران رو نگه داشتم همیشه از ته قلبم بهترین ها رو براشون آرزو کردم ولی واقعا موندم حتما افاده میکنم که فک میکنن افاده ای هستی دیگه حتی یکی ای دوستام گفت وقتی مدیر به عنوان شاگرد اول ص ات کرد یه جوری با افاده راه رفتی من همیشه سعی کردم اعتماد به نفس داشته باشم و...

الان چیکار کنم که افاده ای نباشم حس میکنم گوشت تلخم بل این چیزی که بعضی ها میگن نگین خودتو دوس داشته باش من دوس ندارم افاده ای باشم 

راهنمایی کنین لطفا

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

منم خیلی با دوستام صمیمی ام 

شایدم شوخی میکنن اما بعضی هاشون فکر میکنن من پز میدم 

یا مثلا کیفم سنگین بود کج کج راه میرفتم میگفت نه تو را قر میدی ادا در میاری😑

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم خیلی با دوستام صمیمی ام  شایدم شوخی میکنن اما بعضی هاشون فکر میکنن من پز میدم  یا مث ...

دقیقا منم همینطور باهاشون میگم میخندم بازم میگن افاده تی هستی 

مثلا وقتی یه نفر تشکر میکنه فقط میتونم بگم ممنون بخدا دیگه نمیدونم چی بگم میگن افاده میکنی 🫠

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف دیگران بیخیال  اگه مطمئن کارت رفتارت درسته اگه متقابل شماهم همین طوری هستش پس به خودت شک نک ...

شاید همینی که تو میگی باشه 

من خودم هیچ رفتار و حرکت کسی رو به روشم نمیارم متاسفانه دیگران این کار رو میکنن 

باید بیخیال بشم همینطور که تو میگی💕

تو زیباترین آرزوی منی ❤️