2777
2789

عکس دختر خالمه اینو در نظر دارم بپوشم با چی ست کنم ؟

همگی نظر بدید جمع شید بزارم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

عقد*

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودبزار

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بزار

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بذار

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

با اجازه استارتر 

سلام عزیزان

من کانال پوشاک دارم همه لباسها شیک و قیمت مناسب هستن خوشحال میشم دیدن کنید مطمئن باشید لباس مورد علاقتون را پیدا میکنید 

https://eitaa.com/Dress_woman_shahrzad

( روی لینک نگه دارید تا آبی بشه بعد باز کردن را بزنید و گزینه پیوستن و مشاهده در پیام‌رسان ایتا و بعد ایتا را انتخاب کنید تا عضو بشید😉)

اینو میخوام بپوشم با چی ست کنم ؟ 

(کیف+کفش+ارایش+شلوار و.....)

اینو میخوام بپوشم با چی ست کنم ؟  (کیف+کفش+ارایش+شلوار و.....)

خیلی سلیقه من نیست

ولی کیف و کفش کرم یا نسکافه ای 

ارایش لایت یا 

بعد شلوار زیر پیرهن؟؟؟؟ من ندیدم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خیلی سلیقه من نیست ولی کیف و کفش کرم یا نسکافه ای  ارایش لایت یا  بعد شلوار زیر پیرهن؟؟ ...

شلوار نه جوراب شلواری ای یا چیزای دیگه ؟

خیلی سلیقه من نیست ولی کیف و کفش کرم یا نسکافه ای  ارایش لایت یا  بعد شلوار زیر پیرهن؟؟ ...

ایده ای داری چی بپوشم؟

اینو میخوام بپوشم با چی ست کنم ؟  (کیف+کفش+ارایش+شلوار و.....)

آبی کمرنگ یا مشکی 

شلوار زیر پیرهن قشنگ نیست 

آرایشتم لایت باشه

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚