2777
2789

من یه مدت خیلی طولانیه حال روحی خوبی ندارم و بعضی وقتها به خودم هم ناسزا میگم چه برسه بقیه... تمرینات یوگا و مدیتیشن قبلا زیاد انجام دادم. سابلیمینال پرواز روح و ... هیچ چیز خاصی اتفاق نیفتاد. 

ولی هر بار که قبل خواب مدام جملات مثبت تاکیدی سریع زیر لب میگم تا خوابم ببره تو حالت خواب و بیداری می افتم و کابوس و حالت های عجیبی دارم از احساس حضور ارواح و دود کمرنگ سیاه و اینکه یکی میاد بالای سرم میگه نه تو اصلا خوب نیستی عکس چیزایی که میگفتم و کلا خیلی عجیبه و همیشه اتفاق میفته اگه خسته نشم و دائم مثلا بیست دقیقه قبل خواب بگم جملات رو .

حالا میخوستم بدونم کار من درسته؟ ادامه بدم یا خوب نیست؟ چیکارش کنم تا تاثیر مثبت ببینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا افکار افسردگیه طبع بدنت عوض کن لاغر هستی؟

چجوری؟ آره لاغرم

بعضی شبا با کابوس اونقدر عرق میکنم راحت یکی دو کیلویی که به زور چاق شدم کم میکنم. یه مدت بود یه هفته به خاطر یه مشکلی نه درست غذا میخوردم هر شب هم کابوس و عرق داشتم.

چجوری؟ آره لاغرم بعضی شبا با کابوس اونقدر عرق میکنم راحت یکی دو کیلویی که به زور چاق شدم کم میکنم. ...

طبع بدنت یا سودایی هست یا صفراوی

که این طبع ها بیشتر افکار افسردگی دارن خودمم جز همین دسته هستم

و خودمم تازه فهمیدم

دیدی هر چی میخوری چاق نمیشی؟ بخاطر طبع بدنته

طبع بدنت نرمال کن 

بزن گوگل اول دقیق بفهمی طبع بدنت چیه بعد باید چیزایی بخوری که اصلاح بشه

خودمم تازه فهمیدم و متاسفانه حال ندارم انجام بدم😁

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

طبع بدنت یا سودایی هست یا صفراوی که این طبع ها بیشتر افکار افسردگی دارن خودمم جز همین دسته هستم و ...

آره فکر کنم سودایی هستم ولی غذا زیاد هم نمیخورم متوسط. بعضی وقت ها هم خیلی کم و یادم میره سر وقت چیزی بخورم.