2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه های زایمان طبیعی

124545 بازدید | 89 پست

سلام بچه ها من 20 روزه زایمان کردم حدودا یک سانتی از محل بخیه هام باز شدن دکتر یک هفته پیش که دید گف سوراخ ایجاد شده قشنگ بافت داخلی پیداس

کرم ترمیم کننده برام داد و آنتی بیوتیک کرم رو زدم فرقی نکرده آنتی بیوتیکام انگار اثر نداره ازش عفونت میاد خیییییلی روح و روانما ریخته بهم هنوز خوابیده بچه رو شیر میدم دکتر گف بخاطر شیر دادن تو که خوابیدس بچه دل دردی شده هیچ کار بچه رو نمیتونم بکنم چون نمیتونم بشینم چی کار کنم خسته شدم بخدا هر کار میکنم حتی یک ذرم این باز شدگی بسته نمیشه

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی این همه اذیتی که نمیتونی درست بشینی پس باید بخیه کنه اگه همینجوری جوش بیاره که یا گوشت اضافه میاره یا به قول خودت عفونت میکنه. به نظرم یه دکتر دیگه هم برو ب

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
وقتی این همه اذیتی که نمیتونی درست بشینی پس باید بخیه کنه اگه همینجوری جوش بیاره که یا گوشت اضافه می ...

یکم گوشت اضافه رو آورده از همین الان، بایدم همین کارا بکنم، بعد با وجود عفونتش میشه بخیش کرد؟

واااای منم اینطور شدم دکتر پماد فیبرینولایزین داد

تا دوماه مردم

حتما چرک خشک کناتو بخور چون عفونت نمیذاره جوش بخوره

حتما خوب مراقبت نکردی از بخیه هات

خدای مهربانم همیشه دستم را گرفته ای رهایم مکن
وای یاد خودم افتادم تا۴۰روز نمیتونستم بشینم از بس درد داشتم ولی دکترم میگفت خیلی خوب جوش خورده بتادی ...

به من گف بتادین نزن جوش نمیخوره چی کار کنم بزنم؟

وای یاد خودم افتادم تا۴۰روز نمیتونستم بشینم از بس درد داشتم ولی دکترم میگفت خیلی خوب جوش خورده بتادی ...

چقدر طولانی گلی جون 

منم زایمان اولم یا مه درست روز ششم بود که تونستم بدون درد راحت بشینم دلی زایمان دومم از همون روز اول تونستم راحت بشینم البته با کمی احتیاط

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
واااای منم اینطور شدم دکتر پماد فیبرینولایزین داد تا دوماه مردم حتما چرک خشک کناتو بخور چون عفونت ...

بخدا تمام نکات بهداشتی رو رعایت کردم نمیدونم چرا اینطوری شد چرک خشک کنام دو وعده دیگه مونده و تمومه ولی هنوز عفونت داره

چقدر طولانی گلی جون  منم زایمان اولم یا مه درست روز ششم بود که تونستم بدون درد راحت بشینم دلی ...

واقعا خیلی سختی کشیدم من درد طبیعی رو کشیدم ولی موقع بدنیا اومدنش بیهوشم کردن دیگه بیهوش بودم قشنگ پارم کردم اصلا وحشتناک درد داشتم