2777
2789

باطلاق راهو برا اون زنیکه ،بازمیکنه،بنظرمن،کوتاه نیا بایه بزرگتر که شوهرت ازش حساب میبره مشورت کن،تهدیدش به طلاق،براش شرط وشروط بزار،حق طلاق وحق حضانت بچه،ملکی چیزی داره بزنه به نامت،برومحل کارش و حراست اونجادرمیون بزار تا جفتشون حساب کاردستشون بیاد،بهش یه فرصت دیگه بده،میدونم سخته،ولی بخاطربچه ت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره رو پیدا دهنشو سرویس کن با داداشت یا داداش همسرت بزرگ تری چیزی برین سر وقتش حالشو بگیرین.. سعی کنن یکی ک بهش اعتماد داری رو در جریان بزاری ولی مث مامان من تو فامیل جار نزن ک آخرشم بابام دائمیش کرد چون دیک ترس از دست دادن ابروشو نداشت اینم بهت بگم ذات شوهرت خرابه ذات خراب رو هم هیچ کاریش نمیشه کرد خدا بهت صبر بده فقط