2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت صبر بده.

وحشتناکه

من بعده دوتا بچه تازه پارسال اردیبهشت فهمیدم شوهرم قبل من ۱۱ سال با زن داداشش رابطه داشتن. زن داداشه یکسال بعد ازدواجم طلاق گرفت رفت، منم یکساله فهمیدم و نشستم مث احمقا زندگی میکنم آخه نمیتونم بدون بچه هام، خانواده همسرم لاابالی هستن بچه هام بدون من یه دیقه هم امنیت ندارن بینشون.

وای چقد حرف زدم ببخشید خواستم بدونی مردا خیلی عوضی شدن اکثرشون

خواهر منم دقیقا مثل شما مچ شوهرشو با همکارش گرفت 

الانم نتونسته ببخشدش و هر روز خونه شون دعواس و دیروز برگشت خونه ی بابام باز 

ولی خواهرم خیلی راحت بهش برگشت بعد از خیانت و خودشو کوچیک کرد شما اینکارو نکنید بهش سخت بگیرید حق طلاق و مهریه رو بگیرید و برید محل کارشون از حراست شکایت کنید تا زنه رو بیکار کنن و بیرونش بندازن 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خواهر منم دقیقا مثل شما مچ شوهرشو با همکارش گرفت  الانم نتونسته ببخشدش و هر روز خونه شون دعواس ...

در حد حرف و چت بوده،تازه هم بوده،ولی اصلا نمیتونم درک کنم

ی 🌹

این خیلی خوب بود ،چرا اینجوری شد

شوهر منم ببینیش میگی وفادارترین شوهر دنیاست

ی دیقه از وقت خالیشم بیرون نمیمونه میاد خونه، ولی گذشته کثیفش بدجوری حالمو گرفته.

هر کدوم ی جوریم

تو از حال و الانش دلگیری. رابطه جنسیم داشتن ؟

من از گذشته داغونش