2777
2789
عنوان

طلاق

215 بازدید | 40 پست

سلام خدمت کاربران سایت ،سئوالی دارم آیا با زنی که همش میخواد کارهاش رو به زور پیش ببره ،با اخم و طخم و ...با ادا و اصول و ...با مسخره بازی و بچه بازی و الان هم پیله کرده بره دانشگاه بهش میگم مجازی بخون میگه نه میگم ۴سال رفت و آمد و اینا خیلی سخته و ...قهر و اخم و طخم رو باز شروع کرده تا راضی بشم  بازهم زندگی کنم ؟به خاطر بچه ام خیلی نگران آینده اش ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیلت چیه نمیزاری بره دانشگاه؟؟ 

خوب خیلی دردسر داره یک روز دوروز نیست ۴تا ۵سال حداقل بعد میشه غیر حضوری ام خوند بعدم هدفش فقط مدرک و لجبازیه یعنی فایده ای انتها نداره میخواد با من که ارشد گرفتم رقابت کنه و لجبازی کنه

خوب خیلی دردسر داره یک روز دوروز نیست ۴تا ۵سال حداقل بعد میشه غیر حضوری ام خوند بعدم هدفش فقط مدرک و ...

خب بزار رقابت کنه چه مشکلی داره بعدم ادن تو رفت و امد اذیت میشه ن شما بزار اذیت بشه خب