2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 40 پست
خوب آخه این خواسته رو هم اوکی کنم باز یک چی دیگه خواست باز دوباره ...بعدم حرف ۵ساله 

اگه خواسته هاش معقول باشه چه اشکالی داره بشینین با هم صحبت کنین از روی آرامش و تکلیف زندگیتون رو روشن کنین

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زنت با جنبه ست وبهش اعتماد داری بزار بره دانشگاه ،کلا هدفش چیه ؟ اگه به خاطر اشتغال و کمک به زند ...

نه اشتغال نیست لج با منه میگه تو ارشد داری منم باید برم دانشگاه تعامل کنم با ادم ها اونجا و ....

۳۰

ببینید الان که این فکر افتاده توو سرش اگر شما اجازه ندید بره دانشگاه ، بیشتر از شما دور میشه ... چون فکر میکنه خودتون روز به روز پیشرفت میکنین ... ولی ایشون روز به روز پسرفت ..‌. بذارید دو سال بره دانشگاه ..‌ حداقل تا فوق دیپلم ..‌. بعد که خودش سختی های دانشگاه رو ببینه شاید پشیمون بشه ..‌. به هرحال دانشگاه رفتن توو متاهلی و مخصوصا اگر بچه داشته باشین سختی های خودشو داره ... ولی حداقل شما ثابت میکنید که چقدر خانومتونو دوست دارید .‌. فقط اینکه خانومتون جنبه دانشگاه هم داشته باشه ...  

چراخوب لج؟

الان تو این شرایط دوس داره درس بخونه ،شاید حس میکنه نباید این همه تفاوت مدرک داشته باشه خب این که چیز بدی ام نیس اجازه بده درس بخونه مطمئن باش با وجود سختیای زندگی مشترک و بچه داری خودش شاید همون ترم اول پشیمون بشه ،دقیقا دوستم گیر داده بود ارشد بخونه شوهرش ک راضی شد ترم اول انصراف داد گفت خیلی سختمه 

الان تو این شرایط دوس داره درس بخونه ،شاید حس میکنه نباید این همه تفاوت مدرک داشته باشه خب این که چی ...

آخه ارشد زودهم جمع میشه ولی خدایی لیسانس ۴سال خوشبینانه درگیریم ولی چه میشه کرد واقعا آدم به خاطر بچه ....