2777
2789
عنوان

باید بگم یا نگم

139 بازدید | 14 پست

یه نفر رو دوست دارم ولی تو دوران دانشجویی ام نمیدونم باید باخبرش کنم یا نه؟!!

حدیث هست که میگه با خبر کنید بدونه 

ولی من نه هنوز از جهت آینده مالیم میتونم مطمئن باشم نه از آینده تحصیلیم

ولی اگر نگم هم ممکنه با یکی دیگه ازدواج کنه و حسرت بخورم...

لطفا با دلیل بگید چکار کنم بهتره🙏🏻🙏🏻

بگو بهش و براش تلاش کن 

فوقش حسرت نمیخوری 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد بده حداقل خیالت راحت میشه اونم دلش باهات هست یاخیر

مشخصه که دلش هست باهام ولی اینکه ممکنه نتونم تامینش کنم و بیخودی به پام صبر کنه چی؟ ممکنه اون فرصتهاش رو از دست بده

خب اگر اون به پام صبر کنه و فرصتهای بهتره رو از دست بده چی؟ مهم نیست؟!

چه ربطی داره 

اگه بخوادت باید صبر کنه 

شما خودتونو در این حد نمیبینی که برات صبر کنه؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

نمیخوام از کنار فرصتهام به سادگی عبور کنم که با دلیل لطفا

رابطه و عشق و علاقه تو این سن و سال دانشگاه فقط و فقط حماقتع و کلاااا چشماتو رو ب آینده مبینده ، زندگیتو‌ سر و سامون بده بعد ب فکر ازدواج باش ، الان فقط با دلیل و منطق ازدواج کردن درسته ن علاقه