2777
2789

یسری طلا واقعا واسه پس انداز خریدن خانواده یعنی سکه و ابشده اینا ولی من مطمئنم تو سخت ترین شرایط قرار بگیرن حاظر نیستن اونارو بفروشن🤣

فکر کنم مفهوم پس انداز درست متوجه نشدن که اونا واسه رفاه خریده شدن نه واسه تا آخر عمر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا ۴ ساله عروسی کردم ۲بار طلا فروختم

مامان منم اون اوایل ازدواجش زیاد فروخته ولی یه ۱۳،۱۴ سالیه بابام اینجوری شده 

قبل عقد رفت یه خونه خرید ۲ تومن از چیزی که باید گرون تر شد انقدر به خودش سختی داد از کلی جا وام گرفت در صورتی که راحت میتونست بده اونه 

دیگه بعد اون فهمیدم اینارو حتی واسه روز مبادا نخریده😂

منم با همین قصد خریدم

زورم می اومد بفروشم. ولی بالاخره فروختم. خیلی بهمون فشار داشت می اومد 😅

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من واسه مسافرتم فروختم چون کلا ازطلا انداختن چندشم میشه 

برعکس همسرم عاشق طلا وطلاخریدن 

برعکس یکی که میشناسم در اوج بی پولی و نداری و مستاجری کلی طلا به خودش آویزون میکنه ولی حاضر نیست ۱گرمشو بده واسه آسایش بچش

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

تا منظورت از سختی و روز مبادا چی باشه

بعضیا برای خرید گوشی اپل طلا میفروشن!!!!! 

ولی خودم برای خرید خونه م کل طلاهامو فروختم

بازم باشه، بازم میفروشم

هیچ وقت هم پشیمون نمیشم حتی اگه طلا بشه گرمی 400 میلیون و  خونه بشه متری 1 میلیون

شوهر منم همینه میگه فقط واسه خرید خونه بفروشیم حتی دندون درد داشت حاضر نشد یه گرم طلا بفروشیم 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩