2777
2789
عنوان

وسواس داغونم کرده

68 بازدید | 11 پست

۲ ساله ازدواج کردم روز به روز بدتر شدم هنوزم هر مهمونی میاد زجر میکشم دستشویی و صدبار میشورم همه ی درو دیوار از نظرم کثیف میاد الانم بازم مهمون دارم دارم دق میکنم شب نمونن دستاشون کثیفه و میمالن به مبلا و فرشام

خیلی زود پیگیر شو و دکتر برو

از قصد تمیزنکن

بذار کارای خونه عقب بیوفته

ظرفارو از قصد خوب نشور

سرویس و یه بار در هفته بیشتر نشور

سخته ولی کم کم خوب میشی...پیشرفت کنه بیچاره ای ها

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتمن قبل از روانپزشک که دوستان معرفی میکنن از روان درمانگر مشاور کارکشته کمک بگیر که ریشه بیماریو پیدا کنه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

ببین یکی از راهکارهای علمی دقیقا همینه ک شما با ترست مواجه شی

بری تو دل خطر تا ذهنت بفهمه دیگ نمیتونه روی تو تسلط داشته باشه

و ذهنت به شرایط جدید به مرور عادت میکنه 

باید از قصد بزاری خونت کثیف باشه

اینطوری میفهمی مشکلی پیش نمیاد و اونقدر وضعیت حاد نیست ک تصور میکنی

الهی شکرت ذهن آرومی دارم🧠🎀✨پروردگارا برایم ارامشی فروریز، که هر آنچه مرا به درد می آورد نادیده بگیرم...

برای وسواس دکتر و دارو به تنهایی جواب نمیده.بیشتر تلاش ذهنی خودت مهمه که رد شی از این فکرای آزار دهنده. به این فکر کن که توی عمرت چقدر وقتت با این کارا هدر میره.و به جای کارهای خسته کننده میتونی کارایی بکنی که حالتو خوب کنه و سودمند باشه.