2777
2789
عنوان

آبسه دندون عصب کشی شده

194 بازدید | 9 پست

دوستان کسی اینجا بوده دندونش رو عصب کشی کنه بعد ابسه کنه ؟ بره دندون پزشک و درست بشه ؟ اکثرا میگن باید کشیده بشه من خیلی ترسیدم ... دندون جلو هم هست اگر بکشمش واقعا افتضاح میشه تو اوج جوونی 😭

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 

برا منم اینجوری شد درست عصب کشی نکرده میری دوباره عصب کشی میکن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دکتر رفتین شما ؟ 

اولش قرص نوشت برام برا عفونت ۳ روز خوردم رفتم درست کرد آخرشم آبسه رو تخلیه کرد

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اولش قرص نوشت برام برا عفونت ۳ روز خوردم رفتم درست کرد آخرشم آبسه رو تخلیه کرد

ازتون بازم هزینه گرفتن ؟ 

از من که نگرفت

فقط یه چیز دیگه ، بعدش مشکلی پیش نیومد برای اون دندونتون ؟ تقریبا چند ساله که درست کردین ؟ 

فقط یه چیز دیگه ، بعدش مشکلی پیش نیومد برای اون دندونتون ؟ تقریبا چند ساله که درست کردین ؟ 

من قبل عید درست کردم ۳ ماه ایناس نه فعلا که مشکلی پیش نیومده عزیزم