اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7665 عنوان قرص اعصاب 468 بازدید | 34 پست دکتر بهم سه نوع قرص اعصاب داده الان سه شبه دارم استفاده میکنم شنیده بودم قرص های اعصاب خواب آورن پس چرا من این سه روز ۱۰ ساعتم نتونستم بخوابم؟😫این حالتم طبیعیه؟ یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون 1403/01/22 | 03:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9702 چه قرصی أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7665 چه قرصی اسنترا پرفنازین پوکاسیم یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
who_knows عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 3003 همشون خواب آور نیستن بستگی دارهبعدم معمولا تاثیر ثابت و اصلیشون بعد چن بار مصرفه
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7665 همشون خواب آور نیستن بستگی داره بعدم معمولا تاثیر ثابت و اصلیشون بعد چن بار مصرفه اینکه خوابم نمیاد طبیعیه پس؟ یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9702 اسنترا پرفنازین پوکاسیم عادت نداری بهشون کم کم درست میشه أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
who_knows عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 3003 اینکه خوابم نمیاد طبیعیه پس؟ اگه هرشب همین بودی آرهاینم بگم بعضیاشون برا بعضیا عوارض بیخوابی میدنبذار چن روز بگذره بعد
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7665 چه علائمی داشتی؟ برای خواب رفتی؟ نه من افسردگی حاد دارم یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9702 اینکه خوابم نمیاد طبیعیه پس؟ اگه افکار خودکشی به ذهنت رسید حتما با بقیه در میون بگذار پوکاسی هشدار سیاه سازمان دارو را دارد که جدی ترین هشدار دارویی است حتما بقیه افراد باید مراقبت باشند چه مشکلی داشتی که پوکاسیم تجویز کرردند؟! أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7665 اگه هرشب همین بودی آره اینم بگم بعضیاشون برا بعضیا عوارض بیخوابی میدن بذار چن روز بگذره بعد قبل شروع قرص ها خیلی میخوابیدم یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7665 چه نوع بیماری روحی دارید؟ افسردگی یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
who_knows عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 3003 قبل شروع قرص ها خیلی میخوابیدم شاید عوارضشه شایدم یکم استرس داری چون بعضیا حس بدی به قرصا دارن همینجوریاگه عوارضم باشه خیلی وقتا بعد یه مدتدرست میشه حالا بذار بگذره
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7218 اسنترا پرفنازین پوکاسیم من میخوردم اولش بیخوابی میاره بعد اوکی میشه درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش