2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

468 بازدید | 34 پست

دکتر بهم سه نوع قرص اعصاب داده 

الان سه شبه دارم استفاده میکنم 

شنیده بودم قرص های اعصاب خواب آورن 

پس چرا من این سه روز ۱۰ ساعتم نتونستم بخوابم؟😫

این حالتم طبیعیه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون خواب آور نیستن بستگی داره بعدم معمولا تاثیر ثابت و اصلیشون بعد چن بار مصرفه

اینکه خوابم نمیاد طبیعیه پس؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اسنترا  پرفنازین  پوکاسیم

عادت  نداری بهشون  کم کم درست میشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
چه علائمی داشتی؟ برای خواب رفتی؟

نه 

من افسردگی حاد دارم

اینکه خوابم نمیاد طبیعیه پس؟

اگه افکار خودکشی به ذهنت رسید حتما با بقیه در میون بگذار پوکاسی هشدار سیاه سازمان دارو را دارد 

که جدی ترین هشدار دارویی است 

حتما بقیه افراد باید مراقبت باشند 

چه مشکلی داشتی که پوکاسیم تجویز کرردند؟! 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
اگه هرشب همین بودی آره اینم بگم بعضیاشون برا بعضیا عوارض بیخوابی میدن بذار چن روز بگذره بعد

قبل شروع قرص ها خیلی میخوابیدم

اسنترا  پرفنازین  پوکاسیم

من میخوردم اولش بیخوابی میاره بعد اوکی میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش