2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 34 پست
اگه افکار خودکشی به ذهنت رسید حتما با بقیه در میون بگذار پوکاسی هشدار سیاه سازمان دارو را دارد  ...

افکار خودکشی دارم که اصلا کنترلی ندارم روش 

یعنی خودکشی رو گناه میدونم و اگه کسی بخواد اینکار رو بکنه جلوشو میگیرم،ولی برای خودم بی اختیار جوری غرق در افکار خودکشی میشم که انگار دارم انجامش میدم و گاهی بخودم میام و سعی میکنم حواسمو پرت کنم 

روزها بی انگیزم و توان انجام دادن کاری رو ندارم 

گاهی وقتا زمان و مکان رو یادم میره حتی یادم میره متاهلم و بچه دارم که خیلی سریع به یادم میاد 

احساس میکنم کسی پشت سر من راه میره و معمولا حضور یه نفر رو تو خونه احساس میکنم 

صدا های اضافه ی زیادی میشنوم که بقیه نمیشنون یا سایه زیاد میبینم یا یهو بیدلیل میترسم جوری که از جام میپرم یا واکنش سریعی نشون میدم 

گاهی یادم میره همسرم خونه نیست و صداش میزنم و حتی تو خونه دنبالش میگردم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
شاید عوارضشه شایدم یکم استرس داری چون بعضیا حس بدی به قرصا دارن همینجوری اگه عوارضم باشه خیلی وقتا ...

بله استرس دارم 

ممنونم عزیزم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوردم اولش بیخوابی میاره بعد اوکی میشه

بعد چند وقت؟

افکار خودکشی دارم که اصلا کنترلی ندارم روش  یعنی خودکشی رو گناه میدونم و اگه کسی بخواد اینکار ...

از قبل مصرف دارو این افکارخودکشی رو داشتی ؟ 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

ورزش ورزش ورزش  تا حد خستگی  

شکلات کاکایویی بخور 

لباس زرد بپوش و به رنگ زرد نگاه کن 

تو افتاب قدم بزن 

زعفران  تو غذات بریز  تاکید می کنم 

ورزش یادت نره 

باید تا حد خستگی شدید ورزش کنی

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بله داشتم

ورزش یادت نره ه  

سروتونین  ساقه مغزت پایینه بخش هیپو کامپ 

غذاهای حاوی تریپتوفان بخور 

ماست پرو بیوتیک

ورزش ورزش ورزش  تا حد خستگی    شکلات کاکایویی بخور  لباس زرد بپوش و به رنگ زرد ...

خیلی دوست دارم ورزش کنم ولی مثل ادمی که فشارش افتاده باشه واقعا کشش ندارم 

حتی به کارای خونه هم نمیتونم برسم 

بچه هام لاغر شدم چون آشپزی و خونه داری برام یه کار سنگین و نفرت انگیز غیر قابل انجام شده 

نمیدونم باید چکار کنم😔

گاهی وقتها یهو هیجان زده میشم و میخوام پاشم کارامو بکنم ولی تا بلند میشم و چند قدم راه میرم دوباره همونجا سر جای خودم میشینم یا دراز میکشم انگار یچیزی جلوی منو میگیره

ورزش یادت نره ه    سروتونین  ساقه مغزت پایینه بخش هیپو کامپ  غذاهای حاوی تریپت ...

ممنونم از راهنماییتون 

دعا کنین بتونم غلبه کنم به این احساس پوچی و بیهودگی😔

خیلی دوست دارم ورزش کنم ولی مثل ادمی که فشارش افتاده باشه واقعا کشش ندارم  حتی به کارای خونه ه ...

زاید انجام بدی 

باید ورزش کنی  

باید باید 

هشدارم رو جدی بگیر

زاید انجام بدی   باید ورزش کنی    باید باید    هشدارم رو جدی بگیر

سعیمو میکنم🙏🙏

و اگه برات امکان پذیره تحت نظر روانشناس هم باش 

تحت نظرم 

روانشناس هفته ای یکبار مشاوره دارم 

روانپزشک هم گفت اگه بشه بستری بشی بهتره ولی من کسیو نداشتم بچه هامو بسپرم بهش

بعد چند وقت؟

برای من بعد از یکی دوهفته رف 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش