2777
2789
عنوان

چراجاریم دعوا نمیکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 68 پست
بی لول احمق

عزیزم شما خودت اینهمه تاپیک زدی راجبه حسادت نسبت به دیگران

پس قطعا آدمه مزخرف و عقده ای هستی که اومدی توی همچین تاپیکی که استاترش صادقانه داره حسشون میگه،طبق تربیت خانوادگی نظر میدی و توهین میکنی بهش

(به عنوان فردی که داشتم تاپیک رو میخوندم بدم اومد از ادبیاتت و لازم دونستم بگم)

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
احمق تویی عقب مونده سیکتیر

کم کم داری هویتدو رو میکنیااااااا مشخصه خانواده خوبی نداری

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه‌بگم حسودیم میشه مثلا حسودیم میشه که اون فرد چقد خانواده گرم و صمیمی داره ولی اگر خار توی پا ...

بی خیال عزیز

این کاربر بما ثابت کرد خیلی از اطرافیانمون چشم دیدنمونو ندارن پس دهنت پر خون شد تف نکن جلو کسی چون خوشحال میشن

من اینو هیچوقت باور نمیکردم تا اینکه قند اب شدن دل جاریمو زنداییمو دیدم اسی هم یکی ازهمینا......

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیخیال باش

خودتو سرگرم کن

ذره بین نزار روی زندگی دیگران

فقط خودتو اذیت میکنی 

زندگی خودتو بکن

اونم زندگی خودشو داره؛ غم ها و شادی های خودشو داره ؛مثل همه آدمها

انسانیت در اینه که رنج و غم دیگران آدمو خوشحال نکنه.

تو داری؟

من حداقل انقد وجود دارم زیر بار چیزی ک میگم میرم فیلم بازی نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

عزیزم شما خودت اینهمه تاپیک زدی راجبه حسادت نسبت به دیگران پس قطعا آدمه مزخرف و عقده ای هستی که اوم ...

عزیز ایشون گفتن حتی ممکنه برن سراغ دعا نویس

اون حسودی که من نوشتم منظورم این بود مثلا میبینم خیلیا زندگیشون خوب و شاده ولی من نیستم

ولی همیشه برای شاد بودنشون شادم و هیچوقت حاضر نیسم ناراحت بشن

ولی ایشون دعا میکنن ک حتی بینشون خراب بشه

بیخیال باش خودتو سرگرم کن ذره بین نزار روی زندگی دیگران فقط خودتو اذیت میکنی  زندگی خودتو ب ...

درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادمای حسود همینن ذات ندارن اصلا

خو خودتم ک ذات نداری عزیزم😂😂وات ت فااااز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهتره بری دنبال دعا نویس باشی

دیدم تو تاپیکاد دنبال سرکتاب بوووودی پیرا کردی ب منم بگو😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونو برای خالم پرسیده بودم زور نزن😂😂

ع خانوادگی دنبال این چیزایین جالب شد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40