2777
2789

لطفاً راهنمایی کنید و سر کوفت نزنید بخدا خودم خیلی پشیمونم

همه‌چیز تا وقتی خوب بود که ازدواج نکرده بودیم بعد از اینکه ازدواج کردیم خیلی آدم مزخرفی شد الان حامله هستم داریم خونمون می‌سازیم خانوادش دارن اذیت میکنن دارن بهمون زور میگن پولمونو میگیرن ازمون بهش میگم تکلیف منو مشخص کن جواب نمیده اذیت می‌کنه براش مهم نیست گیر افتادم تو یه شهر غریب چیکار کنم برم بچه رو سقط کنم بعد طلاق بگیرم؟ واقعا دیگه نمی‌خوام ادامه بدم یا برم خودمو از جایی بندازم هم من هم بچم راحت بشیم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی دارم عذاب میکشم خیلی خیلی زیاد دلم نمیخواد این بچه رو بدنیا بیارم تو این زندگی از طرفی خانوادم قبول نمیکنن طلاق بگیرم برم اونجا همش سرم منت میزارن که خودت انتخاب کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو عقد حامله شدم الان یک ماه عروسیمونو گرفتیم تو یه اتاق زندگی میکنیم بهش میگم تکلیف منو برای خونه مشخص کن همه پولارو ازش میگیرن هیچی بهشون نمیگه بهش میگم بیا بریم شهر ما پیش خانواده من قبول نمیکنه نمیتونم باهاش حرف بزنم داد و بیداد می‌کنه انگار اصلا هیچ مسولیتی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راهی برای نجات زندگیت نیس؟ 

چقد از ادمای اویزون بدم میاد ک همش دنبال پول پسرشونن 

اخه اون حق بچته

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خیلی دارم عذاب میکشم خیلی خیلی زیاد دلم نمیخواد این بچه رو بدنیا بیارم تو این زندگی از طرفی خانوادم ...

آروم باش

دوره مبارزه لا غم استاد شجاعی سرچ کن گوش کن معجزه شه. 

و با شوهرت هم با آرامش همه چی بنویس رو کاغذ براش توضیح بده

اول ز بزن ب خانوادت بگو چقد عذابت میده و بعد بگو ی بزرگتر بیاد باهاشون صحبت کنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بزار بچه بمونه بشه امید زندگیت

نمی‌خوام همچین پدری داشته باشه نمی‌خوام مادر بدبختی مثل من داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ راهی برای نجات زندگیت نیس؟ چقد از ادمای اویزون بدم میاد ک همش دنبال پول پسرشونن اخه اون حق بچته

نه شوهرم دهنشو بسته هیچ کاری نمیکنه هیچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا چرا تو این وضعیت به فکر بارداری افتادی!

چجوری میخوای سقط کنی!

مگه بچه عروسکه که قبلش شرایط رو نمی سنجید و بفکر بارداری میوفتید بعدم که میبینید نه شرایط خوب نیست میخواید سقط کنید

آواکادو سایت🥑