2777
2789
عنوان

چراجاریم دعوا نمیکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 68 پست
گفتی نمیسوزی😂 ولی دودت تا اینجام اومد

ع اره راستی😂😂

چرا راستش میسوزم میگم کاش اینام دعواشون بشه من خوشحال بشم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خب دلم خنک میشه اگ دعوا کنن😂😂😂😂

وا چقدر بده ک اینطوری هستی

من واقعا ارزومه همه خوش و شاد باشن باهم دعوا نکنن ماهم زندگیمون خوش بشه انقد با شوهرم دعوا نکنیم

چی میرسه بهت اونا دعوا کنن

من یادمه انقد با شوهرم خوش بودیم عاشق همم بودیم ازدواج کردیم جاریم همیشه با حسرت بما نگاه میکرد و همیشه هم حسودی میکرد یکی دوبار دعوا درست کرد حرف درآورد 

بعد از بدنیا اومدن بچم دعواهای منو شوهرم شروع شد طوری ک به گوشه همه فامیل رسید چون فامیلیم 

جاریم ازونروز قند تو دلش اب میشه همیشه پوزخند داره دیگ حسودی نمیکنه یجوری با شوهرش رفتار میکنه انگار عاشقن با اینکه قبلا جلوی ما دعوا میکردن

واقعا اگر برا من اینطوری اه کشیده باشه دعا کرده باشه دعوا بشه هیچوقت حلالش نمیکنم حتی کوچکترین حسرتی رو نمی بخشم انشالله سرش بیاد بدتر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بی لول احمق

حالا تو چته دوست من؟😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

اشکال ندارع هیو وقت دیر نیست همین که فهمیدی راهت اشتباهه خودش خیلیه اشتباهه محضه بخوای تو دعوا پای ...

دقیقا الان اختلافای ما تموم شده ولی دید فامیل دیگه بما خوب نیست خانواده هامونم  باهم قطع رابطه کردن و خوب نیستن فامیلیم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بی لول احمق

ی نگاهی ب تاپیک های خودت بنداز اونجا ک گفتی حسودیم میشه ب بعضی زندگیا بعد چرت بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی نگاهی ب تاپیک های خودت بنداز اونجا ک گفتی حسودیم میشه ب بعضی زندگیا بعد چرت بگو

من همیشه واسه بقیه خوشبختی ارزو کردم

حسودیم میشه که زندگیشون خوبه وگرنه همیشه براشون ارزوی شادی و سلامتی دارم

وقتی دیدم همه تاپیکامو خوندی بیشتر به بی لول بودنت پی میبرم عزیزم

من اگه‌بگم حسودیم میشه

مثلا حسودیم میشه که اون فرد چقد خانواده گرم و صمیمی داره

ولی اگر خار توی پای یکیشون بره من از درد میمیرم

ولی تو دلت خنک میشه

دیگم ریپلای نزن احمق

من همیشه واسه بقیه خوشبختی ارزو کردم حسودیم میشه که زندگیشون خوبه وگرنه همیشه براشون ارزوی شادی و س ...

دوست عزیزم اررره من بی لولم حداقل زیر بار میرم ک حسودم ولی توانقدر وجود نداری ک زیر بار بری ک خودتم ممکنه یه وقتا حسودی کنی ...اول گفتی ادمایی ک حسودی میکنن خیلی بی لولن پس خودتم یکی از اونایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اگه‌بگم حسودیم میشه مثلا حسودیم میشه که اون فرد چقد خانواده گرم و صمیمی داره ولی اگر خار توی پا ...

احمق خودتی عزیزم موفق باشی بزن ب چ ا ک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیزم اررره من بی لولم حداقل زیر بار میرم ک حسودم ولی توانقدر وجود نداری ک زیر بار بری ک خودتم ...

باشه حالا برو سراغ دعا نویس برای خراب کردن زندگی بقیه😂😂😂

باشه حالا برو سراغ دعا نویس برای خراب کردن زندگی بقیه😂😂😂

احتمالش هست ک برم😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40