2777
2789
عنوان

چراجاریم دعوا نمیکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 68 پست
حداقل سر چسب با شوهرشون دعوا نمیکنن عزیزم😂😂

اره بازم با شوهرم دعوا میکنم..خاهرم بهم نمیگه خراب😂😂😂

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه کل تاپیکات: نظرتون راجب کسایی که استوری عاشقانه میزارن😂

خلاصه کا تاپیکات عموت بهت دست درازی کرده😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

که شوهرت شب تولدتو یادش رفت ایبابا ینی اینقد بی ارزشی ؟

هووووف شوهرت بخاطر اینکه نشسته ب خواهرش دست دادی زید زیر گوشت ای بابااااااا بیچاره بمیرم برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هووووف شوهرت بخاطر اینکه نشسته ب خواهرش دست دادی زید زیر گوشت ای بابااااااا بیچاره بمیرم برات

اینو

من حتی شوهر ندارم احمق

دیگ چیزی به ذهنت نرسید اومدی از تخیلاتت استفاده کردی بدبخت

برو گمشو نچسب ریپلای نکن رومن

عاحمق خودتی عزیزم برو گمشک از تاپیک من بیرون بسلاااامت برو با همون پسره ک شمارتو گرفته بهت صب بخیر ش ...

خداروشکر شوهرت میدونه بخاطر ذاته توعه که زندگیش پیشرفت نمیکنه

سیک ریپ نزن

دقیقا الان اختلافای ما تموم شده ولی دید فامیل دیگه بما خوب نیست خانواده هامونم  باهم قطع ...

گذشت زمان همه چی رو حل می‌کنه باید فرصت بدین به هر دو طرف 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌