2777
2789
عنوان

دلایل تنفر یه مادر از بچه ش ؟

1342 بازدید | 30 پست

بیاین حدس بزنید

میخوام ببینم چه دلایلی باعث میشن یه مادر از بچه ش نفرت پیدا کنه و اونو رقیب و دشمن خودش بدونه ؟ 

مثلا داشتن یه زایمان سخت یا زشت بودن بچه قابل قبوله ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثلا خیلی منتظر بچه بودم خیلی دکتر رفتم خیلی حالم بد شد

اما الان دیگه حسی ندارم بهش اگه بچه دار هم شم دیگه ذوقشو ندارم😄نفرت اما نه

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

تنفر که که اما حرف که گوش نمی‌ده خیلی عصبی میشم

چون مسلما یه مادر بد بچشو نمیخواد پس حرفی که میزنه بخاطر اینه که بچه به مشکل نخوره

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

دختر دایی بابام چون حس می‌کرد شوهرش بچشونو بیشتر دوست داره از بچش بدش اومده بود خیلی حرص می‌خورد شوهرش که میومد به زور بچه رو می‌خوابوند یا میداد خونه همسایه که خودشون دوتایی باشن هنوزم که بچه اش کلاس اوله حس رقابت باهاش داره نه حس مادری خودشم میگه بعد بچه دیگه رابطمون مثل قبل عاشقانه نیست و حسرت میخوره کاش بچه نمی اورد

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
من مثلا خیلی منتظر بچه بودم خیلی دکتر رفتم خیلی حالم بد شد اما الان دیگه حسی ندارم بهش اگه بچه دار ...

انشالله که بزودی دامنت سبز بشه 

می خواستم ببینم کسی همچین موردی دیده یا توضیحی براش داره ؟ 

مادری هست توی این موقعیت بوده باشه بیاد دلیلش رو بگه

دختر دایی بابام چون حس می‌کرد شوهرش بچشونو بیشتر دوست داره از بچش بدش اومده بود خیلی حرص می‌خو ...

شاید این بنده خدا هم همین بوده

اما آخه رفتارش فقط با این بچه این جوری بوده سه تا دیگه بعدش بدنیا آورده که با اونا معمولیه

تنفر که که اما حرف که گوش نمی‌ده خیلی عصبی میشم چون مسلما یه مادر بد بچشو نمیخواد پس حرفی که میزنه ...

این بچه اینقده حرف گوش کن بوده درسش عالی

میگه حتی تا بزرگ شدم مریض هم به ندرت میشدم

توی کارای خونه و درس مشق بچه های کوچیکتر کلی کمک حال بوده

ولی نفرت مسخره کردن بی محلی زور گفتن تمام کارای خونه + توقع عالی بودن توی درس اجازه بیرون رفتن نداشتن و .....در حدی که طبیعی نباشه رو تجربه کرده

زایمان سخت که باعث نمیشه

من هم زایمان خیلی خیلی سختی داشتم

هیچ مادری نفرت پیدا نمیکنه اگه اینطور میگه شاید  مشکل عصبی داره یا افسردگی  

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

شبیه عمش باشه یا دختر باشه از نظرم اون مادر دلسنگ شکنجش میده

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.