2777
2789
عنوان

قضیه پارسا پیروزفر شنیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 13052 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب با یکی دوست بوده و دعوا کردند و به هم فحش دادند  تا این سن مجرد بوده و بازیگر بوده ،فکر طا ...

همسن پدرمه.. همیشه با خودم میگفتم این چطور نیاز جنسیشو برطرف نکرده...هر انسانی نیاز جنسی داره..ولی همه که از اخلاق و رفتارش تعریف میکردن...باور نمیکردم اینجوری باشه....

اره منم دیدم ‌ . همه اش هم با سند و مدرک بود . دیگه این دنیا جای زندگی نیست😅

،😂😂😂من بعد از یاغی خیلی دوسش داشتم با اینکه همسن پدرمه ولی خیلی از رفتار وسادگیشو خوشم آمد از صبح تو شوکم،😂 

به هر حال اینم نظر شماست . من تا الان طرفدار شهاب حسینی بودم .فکر کردم خیلی با کلاس و با شعوره 🤢🤢 ...

ببین عشقم منم طرفدار پارسا و مارسا نیستم

اساسا از بازیگرا خوشم نمیاد 

من اینقدر که طرفدار تو هستم طرفدار خودم نیستم😂

خودمون مردم عادی رو عشق است 

چکار به کار این بازیگر و مازیگرا داریم

والاااااا😂

ببین عشقم منم طرفدار پارسا و مارسا نیستم اساسا از بازیگرا خوشم نمیاد  من اینقدر که طرفد ...

اتفاقا عزیزم منم خیلی طرفدار بازیگرا نیستم .

کلی گفتم .

خب یه بازیگر که این همه پرستیژ اجتماعی و چهره و پول و طرفدار داره معلومه که تا سن ۶۰ سالگی تو مجردی پاک و منزه نیست.

🥰❤

بوس  به کله ت دوستم.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

واقعا نمک نشناسی همینو میتونم بهت بگم

😐😐😐😐😐😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

تعجب نداره  من صورتتو ماچ کردم  تو بمن میگی ماچ به کله ت؟؟؟ مگه صورتم چشششه چه عی ...

ترسیدم دختر 😐

گفتم چی گفتم 

ماچ به لپت 🥰

فقط مشخصه پارسا پیروز فر علاوه بر اینکه یه خیانت کار بوده مشکل روانی هم داشته و با یه عالمه دختر در رابطه بوده و جالب اینکه به همه میگفته میخوام قضیه سکرت بوده و تو تنها عشق منی و از این حرفا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

فقط مشخصه پارسا پیروز فر علاوه بر اینکه یه خیانت کار بوده مشکل روانی هم داشته و با یه عالمه دختر در ...

منم هم همین حس دارم..یک جا این خانمه هم گفته بود سال نود و شش آقای پیروزفر تاتر ماتروشکا اجرا کرده.بعد از تمام شدن تاتر..یکی از طرفداران خانم پیش پیروزفر برای تشکر میاد ‌.شبش پیروزفر در اینستاگرام آیدی اون دختر رو پیدا میکنه و بعد با اون دختره که بیست ویک سالش بوده دوست میشه..چند بار دختره رو به خونش آورده......کسی جای پدر اون دختر هست پیشنهاد دوستی میده و مخش میزنه دیگه مشخصه مشکل روانی داره