2777
2789
عنوان

قضیه پارسا پیروزفر شنیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 13041 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون واقعیت از قیافشم مشخصه چجور آدمیه😂

اقا ولی من از بچگی کراشم بودااا😃😃🤣

حتی یبار خوابشو دیدم،هی تو خواب میخواست بام دوست شه

من هی میگفتم نه تو خائنی

ولی خیلی دوسش داشتماا🤣🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
دقیقا بدبخت گلزار...حالا درسته فن هاش خیلی جوگیرن ولی خودش که کاری به کسی نداره😂

آره به قول شما طرفدارای جوگیری داره .

ولی تا الان هیچکی چیزی ازش ندیده .

من اجراهاشو خیلی دوست دارم اتفاقا .اصلا هم طرفدارش نبودم تا حالا

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بر فرض درست باشه شما نباید این مطالب رو منتشر کنین از درستی و غلطش که خبر ندارید و ثانیا پای آبرو ...

من خودم دوست ندارم آبروی کسی ببرم ولی دیگه همه میفهمن گوگل و اینستا پرشده سرج کن...چون از پیروزفر این انتظار نداشتم شوکه شدم 

گلزار با شخصیته؟؟؟ مردشورشو ببرن بی همه چیز نون به نرخ روز خوره هرزه درای

به هر حال اینم نظر شماست .

من تا الان طرفدار شهاب حسینی بودم .فکر کردم خیلی با کلاس و با شعوره 🤢🤢🤢🤢

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

گلزار با شخصیته؟؟؟ مردشورشو ببرن بی همه چیز نون به نرخ روز خوره هرزه درای

گلزار خیلی با شخصیته ،مشخصه

هرچند طرفدارش نیستم

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

زهی خیال باطل...هیچ کس اونی که فکرش میکنیم نیست..

واقعا .

یه حقیقت تلخه متاسفانه حرفتون