2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به رشته تجربی علاقه دارم که مدرسه نمونه میخوام تجربی بزنم 

ولی تیزهوشان یا ریاضی یا انسانی به هیچ کدوم هم علاقه ندارم ولی باید یکی رو بزنم 

من به رشته تجربی علاقه دارم که مدرسه نمونه میخوام تجربی بزنم  ولی تیزهوشان یا ریاضی یا انسانی ...

ببین از من به تو نصیحت اگر به ریاضی علاقه نداری اصلااااااااا تحت هیچ شرایطی سمتش نرو

ریاضی دبیرستان به شدت سخت تر از متوسطه اول هست ،و مدارس نمونه و تیزهوشان هم صد درجه سخت ترش میکنند یعنی سطح بالا درس میدن و توقع دارند مثل یک نابغه سوالها شون را جواب بدی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

آره اصلا دوس ندارم برم ریاضی ولی مدیرمون نمیزاره چیزی که دوست دارم رو انتخاب کنم خودش بر اساس نمره به بچه ها پیشنهاد رشته میده و فضا هم یه جوری هس که نمیشه بهش نه بگی

بعدش اجتماعی بعدشم قراردادی 

اگه با دقت و بر اساس ویژگی های شخصیتی بلند مدتتون جواب دادین پس انسانی میتونه واسه شما بهتر باشه ( بین انسانی و ریاضی) 

ویژگی های شخصیتی بلند مدت منظورم اینه که یعنی سوالات آزمون رو بر اساس اون چیزی که توی دوسه سال گذشته بودین جواب داده باشین نه چیزایی که توی کوتاه مدت براتون اتفاق افتاده 

اگه با دقت و بر اساس ویژگی های شخصیتی بلند مدتتون جواب دادین پس انسانی میتونه واسه شما بهتر باشه ( ب ...

نظر خودم هم انسانی هس چون به وکالت علاقه دارم

ممنون از راهنمایی تون واقعا میترسم آیندم رو خراب کنم با انتخاب غلط

نظر خودم هم انسانی هس چون به وکالت علاقه دارم ممنون از راهنمایی تون واقعا میترسم آیندم رو خراب کنم ...

خواهش میکنم 

اگه با توجه به چیزایی که گفتم همونطوری آزمون رغبت و توانایی رو انجام دادین و با توجه به 2 تیپ غالبتون، رشته حقوق و وکالت واستون عالیه