r8ز مدیر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 744 عنوان انتخاب رشته | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 53 پست سلام من فردا باید برای مدرسه تیزهوشان و نمونه انتخاب رشته کنم بین رشته ریاضی و انسانی یکی و باید انتخاب کنم نمیدونم کدوم رو ؟کسی تجربه داره ؟ 1403/01/20 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
korea_lover عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3268 اگه میخوای در آینده مهاجرت کنی برو ریاضی زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜
آمیرای عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 510 عزیزم ببین خودت چی دوس داره و توی درسای مربوط به کدوم رشته قوی تری ولی به نظر من توی رشته انسانی کار برای خانوم ها بیشتر هستش
resident_evil عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 366 فقط یه چیزی میگم علاقه ت چیع مهمه من خودمو عذاب دادم و دارم میدم با رفتن به تجربی Yorgonam usta
r8ز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 744 درست خوبه یا نه اره همه درسام خوبه نمره زیر ۱۹ و نیم ندارم تو هیچ درسی ولی خب بین این رشته ها باید یه جوری انتخاب کنم که پشیمون نشم
ahm_یعنی_love عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2125 آره اصلا دوس ندارم برم ریاضی ولی مدیرمون نمیزاره چیزی که دوست دارم رو انتخاب کنم خودش بر اساس نمره ب ... مگه قراره مدیرت درس بخونه و زندگی کنه به آینده خودت فکر کن چیزی رو انتخاب کن که دوست داری اگه قرار باشه هرچی اون بگه انجام بدی پس انتخاب رشته معنی نداره! برو سمت علاقت Everything will be fine 💯
آمیتیس88 عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 984 خواهش میکنم اگه با توجه به چیزایی که گفتم همونطوری آزمون رغبت و توانایی رو انجام دادین و ب ... این ازمون روی انتخاب رشته خیلی تاثیر داره؟ یعنی ممکنه به خاطرش با اینکه نمرات بالا باشه یه رشته رو نیاره؟
r8ز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 744 فقط یه چیزی میگم علاقه ت چیع مهمه من خودمو عذاب دادم و دارم میدم با رفتن به تجربی وای تو رو خدا اینو نگو من اول عاششششششق تجربی هستم میخوام اگه اون نشد برم انسانی ولی چند ساله علاقم رو تجربی عوض نشده
آمیرای عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 510 من به رشته تجربی علاقه دارم که مدرسه نمونه میخوام تجربی بزنم ولی تیزهوشان یا ریاضی یا انسانی ... عزیزم چون به رشته تجربی علاقه داری پس برو مدرسه نمونه دولتی
resident_evil عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 366 وای تو رو خدا اینو نگو من اول عاششششششق تجربی هستم میخوام اگه اون نشد برم انسانی ولی چند ساله علاقم ... تجربی اومدن اشتباه این حرف من رو ۳ سال دیگه میفهمین Yorgonam usta
آمیتیس88 عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 984 وای تو رو خدا اینو نگو من اول عاششششششق تجربی هستم میخوام اگه اون نشد برم انسانی ولی چند ساله علاقم ... چرا نباید بشه؟
r8ز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 744 مگه قراره مدیرت درس بخونه و زندگی کنه به آینده خودت فکر کن چیزی رو انتخاب کن که دوست داری اگه ... اره اون فقط به خاطر خودش داره این کار هارو میکنه چون میخواد آمار قبولی بچه ها تو مدرسه بالا بره
m_m_a_m عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 175 این ازمون روی انتخاب رشته خیلی تاثیر داره؟ یعنی ممکنه به خاطرش با اینکه نمرات بالا باشه یه رشته رو ن ... نه در اون حد تاثیر بالا نداره بیشترین تاثیر رو توی انتخاب رشته همون نمرات نوبت دوم پایه های هفتم تا نهم داره این آزمون بیشتر برای شناخت تیپ شخصیتی دانش آموز هس
r8ز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 744 تجربی اومدن اشتباه این حرف من رو ۳ سال دیگه میفهمین خیلی ها اینو میگن بهم ولی خب بالاخره باید یه چیزی برم که