2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 53 پست
وای از این حرفا نزن حتما موفق میشی اگه امید داشته باشی و بخونی البته خیلی باید بخونی

خیلی خوندم خیلی 

ولی تا نیای تجربی نمیفهمی 

تا سهمیه ها رو نبینی نمیفهمی تا قدرت رشوه و پول رو نبینی نمیفهمی 

این دنیا اصلا شبیه تصورات بچگیم نبود کاش بزرگ نمیشدم

یه روز هایی خوش بودیم با دو تا نوشمک و بستنی کیم   

Yorgonam usta 

هرچی علاقه داری برو.آیندت را بخاطر تیزهوشان یا نمونه خراب نکن.

فردا که رفتی دانشگاه کنار دستیات خیلیاشون مدارس عادی بودن.رفتی سرکار همینطور

کسی نمیگه تیزهوشان بودی یا نمونه،اونجا فقط رضایت خودت از شغلت مهم هست.

ببین اگر تجربی را واقعا دوست داری برو.حتی اگه قرار باشه بری مدرسه عادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوندم خیلی  ولی تا نیای تجربی نمیفهمی  تا سهمیه ها رو نبینی نمیفهمی تا قدرت رشوه و ...

آره تا حدودی میدونم یکی از فامیل های خودمون از رتبه ۱۰۱۸ به خاطر سهمیه رتبه ۳۱ کنکور شد متاسفانه کشور ما اینطوری هس عدالتی وجود نداره

واقعا ؟ تو مدرسه خودم خیلی تو گوشمون خوندن که تو مدرسه عادی به جایی نمیرسید 

مدیر ماهم اون موقع ها همش اینارو میگفت متوسطه اول که تازه رفته بودم بدبختی هامون و حجم درسای سنگین و خواندن کتاب های تکمیلی شروع شد فیزیک رو میخوندی شیمی یادت میرفت بعدشم که دوباره آزمون برای متوسطه دوم و کلی بدبختی دیگه

مدیر ماهم اون موقع ها همش اینارو میگفت متوسطه اول که تازه رفته بودم بدبختی هامون و حجم درسای سنگین و ...

ولی آلن که دانشجو هستم خیلی از همکلاسی هامون از مدرسه عادی اومدن اونهمه فشار هم نکشیدن

عزیزم مگه مدیریت میخواد به جای شما ها زندگی کنه ، هر رشته ای که دوست داری ثبت نام کن 

از من به تو نصیحت برو دنبال رشته ای که بهش علاقه داری 

ریاضی برای مهاجرت خوبه توی ایران برای آقایون هن بازار کار نداره چه برسه به خانم انسانی هم که بری می تونی توی دانشگاه حقوق یا روانششناسی بخونی البته رشته های دیگه هم وحود داره.ولی اینا تاپ ترینشه 

بری تجربی دستت بازه گرایش های رشته تجربی زیاده ، البته به شرطی که کنکور قبول بشی