2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهمم مدرسه نمونه رشته ریاضی

ببین چیزی که درس میدن با چیزی که ازت توقع دارن زمین تا اسمون فرقشه

اگه برمیگشتم پارسال نمونه دولتی رو انتخاب نمیکردم

همون مدرسه عادی هم جوش بهتره هم خسته نمیشی

یه جو سرد و خشکه که افسرده میشی کلا تنهایی انگار

حالا نترسونمت😂 ولی اگه خیلی زود ارتباط برقرار میکنی بیا

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام
نظر خودم هم انسانی هس چون به وکالت علاقه دارم ممنون از راهنمایی تون واقعا میترسم آیندم رو خراب کنم ...

تیپ شخصیتیت چیه؟

وکالت زود بازده نیست خاکخوری داره و قبولی وکالت

باید خودت صاف کنی واسش آمادگیش داری؟؟

وقتی به علاقه ای که میخوای نتونی برسی  معنی حرف من ر میفهمی  خیلی بده این که تلاش کنی ول ...

میشه بگید کلاس چندم هستید احساس میکنم خیلی تو این رشته سختی کشیدید 

نمیدونم میترسم تو ازمون قبول نشم چون خیلی های دیگه هم که ازمون دادن با اینکه درسشون عالی بوده قبول ن ...

من خودم هم متوسطه اول و هم دومم رو سمپاد درس خوندم و به نظرم هیچ برتری به مدارس عادی نداره بجز رقابت افسردگی و استرس بالا و آزمون های سخت

من دهمم مدرسه نمونه رشته ریاضی ببین چیزی که درس میدن با چیزی که ازت توقع دارن زمین تا اسمون فرقشه ...

اخه من هفتم هشتم و نهم رو تو مدرسه نمونه خوندم با فضاش آشنا هستم میدونم واقعا سرد و سخته ولی واقعا نمیتونم دیگه مدرسه عادی درس بخونم

۱۲ که سال بعدی پشت کنکورام  شایدم خودکشی کردم نموندم پشت کنکور

وای از این حرفا نزن حتما موفق میشی اگه امید داشته باشی و بخونی البته خیلی باید بخونی

اخه من هفتم هشتم و نهم رو تو مدرسه نمونه خوندم با فضاش آشنا هستم میدونم واقعا سرد و سخته ولی واقعا ن ...

اهااان پس حالا که بودی و میدونی چجوریه اوکیه پس

ولی ریاضی هندسش به شدت مزخرفه ،فیزیکم که همش فرموله و بعد ریاضی ،شیمی یکم قابل تحمله و ریاضی سنگینه

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام
من خودم هم متوسطه اول و هم دومم رو سمپاد درس خوندم و به نظرم هیچ برتری به مدارس عادی نداره بجز رقابت ...

واقعا ؟

تو مدرسه خودم خیلی تو گوشمون خوندن که تو مدرسه عادی به جایی نمیرسید