2777
2789

خونواده منظورم پدر و مادر و خواهر برادر هست.

چقدر محبتشون رو دارید؟

چقدر مهم هستن و به نظراتشون اهمیت میدین؟

نظر خونوادتون مهمتره یا نظر شوهرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج که نکردم

ولی خب دوسشون دارم چون خودم یمدت مادری کردم و میدونم حسی که خانواده ام به من دارن واقعیه و خودم ادن قدرشناسی هستم

ولی همسر هم آدمیه که بهش مسئولیت داری و تا آخر عمر قراره باهاش بمونی

باید تو یسری مسائل میانه رو بگیری هم به اون ها نوجه کنی هم همسر

گرچه بعضی جاها لازم یکی رو انتخاب کنی و نمیتونی میانه بگیری 

سوال سختی بود😁

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

من خانوادمو خیلی دوست دارم از من وابسته تر فک نکنم وجود داشته باشه 

نظر خانوادم مهمتره شوهرمم حتی نظر بابام واسش مهم تره چون داییشه

من زمانی که ازدواج کردم مریض شدم از دوری خانوادم 

همش نیم ساعت فاصله داریما ولی سختمه 

هنوزم عادت نکردم با گذشت سه سال 

۲۵ سالمه سه ساله ازدواج کردم 

تو خونه ی ماه همبستگی و دلبستگی و وابستگی زیاد هست

چرا ولتون کردن؟

مادرم پسر پرست بود مثل پروانه دور پسرش میچرخید. از طرفی یه پسرش هم فوت کرده بود. فقط همین یکدونه براش مونده بود. اصلا حوصله منو نداشت. می‌گفت خونمون نیا. 

مادرشوهرم فوق العاده خسیس بود. میگفت خونه ما نیاین. با اینکه ما خرجمون هم می‌بردیم. ولی به چشمش نمی اومد. یا میگفت از عروس ها خوشم نمیاد. همشون بچه مردم هستن. می‌گفت فقط دوست دارم از پسرهام پذیرایی کنم. ما هم شهر دیگه بودیم. نمیشه که من و بچه  شهر غریب تنها باشیم. و شوهرم تنها بره شهرشون. 

اینقدر مادرشوهرم خسیسه. که شوهرم یکبار خونه مادرش حمام رفت. مادرش گفت پول آبم گرون میاد! 

مادرشوهرم از همه عروس ها بدش میاد. تا الان پنج تا عروس طلاق داده.