2777
2789

پادگانه سرباز نیست. از ۹ صبح دارم زنگ میزنم میزنه در دسترس نیست. نگران شدم

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿

عزیزم عادیه خب نرفته مهمونی که هر دقیقه گوشیش دستش باشه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عادیه خب نرفته مهمونی که هر دقیقه گوشیش دستش باشه

یه سوال عزیزم

چرا پشیمونی ک انصراف دادی؟ خب الان ک رشته بهتری داری درس میخونی

یه سوال عزیزمچرا پشیمونی ک انصراف دادی؟ خب الان ک رشته بهتری داری درس میخونی

جان دلم؟

دورت بگردم من کلا از تجربی متنفر بودم و بزور رفتم این رشته و ترم دو انصراف دادم چون مرگ و میر برام دردناک بود و اومدم یه رشته دیگه ولی خب الان از انصراف دادن پشیمون هستم چون پزشکی واقعاااا چیز جالبی نیست و فقط برای پز دادن و چشم و هم‌چشمی خوبه الان از اینکه همون رشته اول نموندم ناراحتم و خب از هرکسی هم میپرسم که میتونم بازم برم اون رشته میگن نه 

ولی خب گلم اگه کسی واقعا علاقه داشته باشه می‌تونه ارتباط خوبی با این رشته بگیره 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

جان دلم؟دورت بگردم من کلا از تجربی متنفر بودم و بزور رفتم این رشته و ترم دو انصراف دادم چون مرگ و می ...

منم اصلا علاقه ندارم به پزشکی. رشتم تجربیه فقط فیزیو میخوام بخاطر تمیز بودنش

عزیزم برات ناراحت شدم که رشته ایی ک خوشت نمیاد داری میخونی🫂

یه سوال دیگه کلا به دور از همه اینا اگه برمیگشتی عقب چه رشته ایی میرفتی

منم اصلا علاقه ندارم به پزشکی. رشتم تجربیه فقط فیزیو میخوام بخاطر تمیز بودنشعزیزم برات ناراحت شدم که ...

جدی؟🥲

ایجانمممم موفق باشی گلممممم

دورت بگردم خانومی 

کلا از اول میرفتم حسابداری و کلی سختی هم نمیکشیدم و به حرف بقیه توجه نمیکردم

جدی؟🥲ایجانمممم موفق باشی گلمممممدورت بگردم خانومی کلا از اول میرفتم حسابداری و کلی سختی هم نمیکشیدم ...

چقدر شما مهربونی خوشگلم😭💞

امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه زیبا

چقدر شما مهربونی خوشگلم😭💞امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه زیبا

دورت بگردمممم نظر لطفته عزیزدلم 

همچیننن خانومی