2777
2789

لباس رو دستی اب میکشم و ماشین فقط لباس رو چنگ میزنه میچرخونه

پودر ماشین  سافتلن طلای میریزم پودر نرم کننده داره منم چون دستی اب میشکم نمیتونم اون چربی حاصل از نرم کننده رو بشورم وقتی لباس شسته شده رو تا میکنم میذارم کمد بعد دوهفته لباس تمیز شسته شده بوی بد میده 

بنظرم بخاطر اینکه نمیتونم درست ابکشی کنم و اون چربی رو لباس میمونه و بعد دو هفته باعث ایجاد بوی بد میشه 

الان من نمیدونم چه پودری بخرم دستی بخرم یا ماشینی ؟

پودر ماشینی هست که اینقدر چربی به لباس نده؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
ماشینی بهتره کمتر کف میکنه ولی وقتی دردسترسم نباشه دستی میریزم

مینی واش داری؟

دستی اب میکشی؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر ماشین بریز بعد که شست و اب ماشین  را تخلیه کردی  یه کم با دست لباس را ابکشی کن بعد دوبار اب بریز داخلماشین چند دقیقه بدون پودر لباس بچرخه کلی. راحتتر میشه شستنش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مینی واش داری؟دستی اب میکشی؟

آره اون فقط میشوره ميندازم تو لگن آب میکشم ولی چون لباس‌های کوچیک مث جوراب و لباس زیر باهاش میشورم مشکل شما رو ندارم البته میتونی مایع هم استفاده کنی فک کنم بوش موندگارتره

پودر ماشین بریز بعد که شست و اب ماشین را تخلیه کردی یه کم با دست لباس را ابکشی کن بعد دوبار اب بری ...

بعداز ماشین دراوردم دوباره با دست بشورم یا نیازی نیست؟

پودر ماشین بریز بعد که شست و اب ماشین را تخلیه کردی یه کم با دست لباس را ابکشی کن بعد دوبار اب بری ...

چه مارکی بخرم؟

تست خیلی بدبو بود

چه مارکی بخرم؟تست خیلی بدبو بود

من لباس های نوزاذم را چند سال پیش تو مینی واش میشیتم به این روش ان شاالله واسه شما هم خوب باشه مایع لیاسشویی هم پرسیل اونکه قوطیش سبز  هست که داخلش دیده نمیشه ،خوش بوهه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من لباس های نوزاذم را چند سال پیش تو مینی واش میشیتم به این روش ان شاالله واسه شما هم خوب باشه مایع ...

مرسی عزیزم 

فقط پرسیل میگن بوش خیلی زیاده بعد خشک شدن لباس ،بوش به حدی هست که سردر میاره راسته؟

کاش بعد خشک شدن یه بوی ملایم بده طوری که لباس رو به بینیت بگیری اون بو رو حس کنی شبیه پودرها ‌که بوشون کم و ملایمه

مایع اکتیو داشتم خیلی بوش زیاد بود خییییییییلی زیاد

من لباس های نوزاذم را چند سال پیش تو مینی واش میشیتم به این روش ان شاالله واسه شما هم خوب باشه مایع ...

اینو میگن؟