2777
2789

مادره بتونه برای بچش زندگی خوبی بسازه ؟ من تو این شرایطم.دارم جدا میشم با دخترم سه سالش نشده هنوز 

زندگیم بد بود .گاهی پاهام سست میشه که اگه نتونم چی 

برای دخترم ارزن دارم می‌خوام چند سال دیگه خونه جدا کنم از مادرم با دخترم با هم باشیم اما از اینکه نتونم کار کنم و پول جمع کنم دلهره دارم یه کم از اطرافیانتون تو این شرایط بگین لطفا 

من مامانم وقتی جدا شد من سه سالک بود داداشم چهار سال

به هر جوری بود حضانت و وکالت مارو گرفت من الان بیست و سه سالمه

مامانم یجوری بزرگمون کرد ک آرزوی هر بچه ای بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق گرفته نه اما کسی هست که همسرش فوت کرده و بچشو به بهترین شکل ممکن بزرگ کرد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

نه میدونی چرا چون بچه هم به پدر احتیاج داره هم مادر 

با بچه نمیتونی بری سرکار 

باید بزاریش مهد کودک  بچه در طی روز هم از دیدن پدرش محروم میشه هم مادرش 

از سرکار،میای خسته ایی نمیتونی خوب براش وقت بزاری

سه مورد اینجوری دیدم و شاید باورت نشه بعد یه مدت خودشون میگفتن که ای کاش زودتر جدا میشدن و خیلی زندگیشون خوب بود و خوشحال تر بودن

البته بستگی به خود روحیه مادره هم داره دیگه که چقدر طول بکشه ک بتونه خودشو جمع و جور کنه برگرده به زندگی عادیش

اره میتونی سالها قبل خانمی همسرشو از دست داد سه تا بچه رو بزرگ کرد هر کدوم الان برای خودشون کسی شدن..اراده کنی میتونی هر کاریو انجام بدی آینده دخترتو میتونی ب بهترین شکل بسازی.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

اره عزیزم یکی و‌میشناسم  بچشونم کوچیک بود همسرش و توی تصادف از دست داد ، خودش سرکار میرفت بچه رو بزرگ کرد پسرش الان ۲۰و خرده ای سنش هست ، خودش هم جوون مونده ، مغازه داره برا خودش 

نمیگم آسونه ولی صبر و تحمل خیلی زیاد میخواد 

خانوادش هم حمایتش میکردن