2777
2789

میگه مثل این پسر همسایه قد بلنددد ریش داشته باشه نمدونم چی😐

داداشم یکییو پیدا کرده میخایم بریم خاستگاری افتادن تو فاز گفتم مث ک میخای از دستم خلاص شی

بعد همش جلو پسرعمم هم میگه

اونم برگشت گفت مگه پسر همسایه تورو میگیره 😐

بدم میاد انقد معیارای چرت برا خودشون میذارن من خودم کسیو دوست دارم ک از نظرم جذاب ترین پسر دنیاست حالا به مامانم چه ریش داره یا نه فلان

اصلا الان چه لزومی داره تو این سن همش بگن داماد داماد

گفتم نگران نباش منم میرم خوشحال شد یعنی مصن شوهز پیدا کردی بعد گفت منظورت تنهاست

گفتم چه تنها چه دو نفری تا ابد ک نمیمونم تو این خونه

گفت ازین خونه بری ک اول بدبختیته

واقعا نمیفهمم چرا منت این لقمه نونی ک میدنو میذارن من کلا خرج ندارم اصلا برا خانوادم حتی شوخیش بی جاست اخرش گفتم بس کن دیگه

حیف ک پارتنرم سربازه شرایط نداره پول نداره وگرنه ازدواج میکردیم مث ک من فقط اضافیم 

عاشقم❤️

می‌دونی گلم داره برات آرزو می‌کنه اما خب حواسش نیست که ممکن شما خوشت نیاد

ارزو خودشه نه ارزوی من

الان من چون پسری ک خودم پسندیدم ریش نداره یعنی ازدواج نکنم؟ اصلا خنده داره راجع ظاهر اظهار نظر کنه چون اینشو من باید بپسندم بعدشم من هنوز درسم حتی تموم نشده 

میخام درسمو تموم کنم کار ثابت داشته باشم بعد ازدواج کنم

نمیدونم چرا باهام مثل سربار رفتار میکنن

واقعا عمیقا خودم دلم میخاد جدا شم از خانوادم ولی فعلا نمیتونم وگرنه خودم قصدشو دارم برم تهران تا انقد حرفای اینارو نشنوم

عاشقم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مامانت حرف بدی نزده همه دوس دارن داماد و عروس خوشگل و خوشتیپ داشته باشن واینکه گف اول بدبختی ش ...

میترسم نذارن اخر من با کسی ک میخام ازدواج کنم

خانوادم سر داداشم خیلی سخت گیری کردن تا یکیو پیدا کردن

پولکین خیلی الان من کسی ک دوسش دارم پولدار نیست

نمیخام هنوز هیچی نشده معیارای عجیب غریب بذارن

من خودم نه زندگی تجملاتی میخام نه چیزی

از الان جلوشون نگیرم فردا ک بخام ازدواج کنم داعم دخالت میکنن

عاشقم❤️

ارزو خودشه نه ارزوی منالان من چون پسری ک خودم پسندیدم ریش نداره یعنی ازدواج نکنم؟ اصلا خنده داره راج ...

به نظرم سخت نگیر 

زندگی خیلی بالا و پایین داره 

خونه پدر یکی از بهترین دوران عمرته 

بعدا متوجه میشی 

به نظرم سخت نگیر زندگی خیلی بالا و پایین داره خونه پدر یکی از بهترین دوران عمرته بعدا متوجه میشی

درست میگی اون ک صد درصد

هیچکس دلش نمیخاد از پدر مادر جدا باشه ولی وقتی چند بار بیان میکنن که انگار ادم اضافه ست دیگه ادم بهش برمیخوره فقطم نسبت به دخترا این حس دارن

داداشم نزدیک سی سالشه هنوز تازه میخاد ازدواج کنه 

من کلا ۲۱ سالم ولی چون دخترم اضافم؟

عاشقم❤️

میترسم نذارن اخر من با کسی ک میخام ازدواج کنمخانوادم سر داداشم خیلی سخت گیری کردن تا یکیو پیدا کردنپ ...

خب اول خیلی رک  بهت بگم خیلی اشتباه کردی تو سن پایین وارد رابطه شدی چون دخترا زیز بیست سال احساساتشون شدید فوران میکنه وغلبه داره بر عقلشون وقتی درس بخونی دانشگاه بری یه کار خوب پیدا کنی تو سن ۲۵ ۲۶ سالگی تازه میفهمی معیارت چیه و صدرد صد گزینه های زیادی روبه روت قرار میگیرن وبه خود الانت وطرز تفکرت میخندی بعدم اینکه تا چند سال آینده که شرایط ازدواجت برسه تمرکزت رو خودت باشه تا پارتنرت که سربازه تا اون موقع اونم خودشو به تو نشون میده که چقدر برات ارزش قائله برات تلاش میکنه تا یه زندگی خوب بسازه ودر ضمن از الان انقدر برای خانوادت گارد نگیر. اینکه میگی سخت گیرن چون از جوب پیدا نکردن شمارو و به فکر شمان 

خب اول خیلی رک بهت بگم خیلی اشتباه کردی تو سن پایین وارد رابطه شدی چون دخترا زیز بیست سال احساساتشو ...

زیر بیست نیستم ۲۱ سالمه عزیزم

خب منم همین عقیده شمارو دارم ک ادم درس بخونه مدزک بگیره کار خوب شرایط مالی بهتر و اصلا پخته ترم میشه تا اون موقع 

یه قول شما ماهم تا اون موقع بهتر میتونیم تصمیم گیری کنیم شاید اصلا به مشکلی برخوردیم و نشد با هم ازدواج کنیم

نمیشه تو سن کم ادم تصمیمای بزرگ بگیره وقتی نه پول داره نه هنوز درسش تموم شده نه هیچی یا مثلا اون سربازیش تا تموم بشه کار کنه پول جمع کنه زمان میبره به خودشم ک میگم

مبگه  اینجور نیست ادم فقط یه عقد کنه تمام

بابد همه چی داشته باشیم راستم میگه قرار باشه یه زندگی کنیم از خونه پدر مادرمون بدتر چه کاریه دیگه

منم ازین حرص میخورم چرا خانوادم انقد عجولن

عاشقم❤️

زیر بیست نیستم ۲۱ سالمه عزیزمخب منم همین عقیده شمارو دارم ک ادم درس بخونه مدزک بگیره کار خوب شرایط م ...

اصلا با حرفاشون تحریک نشو این حرفا برای تمام دخترای مجرد هست تازه هر چی سنت بالاتر بره بیشتر میشه نزار حرفای بقیه روت تاثیر بزارن یه بار خیلی جدی به مادرت بگو تا چند سال دیگه اصلا حرف ازدواج پیش من نزن که اطرافیان هم دور برندارند .موفق باشی عزیزم از خدا بخواه هر چی خیر برات مقدر کنه چیزی که قسمتت باشه عالم هم جلو دارش نمیشن فکرشو نکن 🌱

اصلا با حرفاشون تحریک نشو این حرفا برای تمام دخترای مجرد هست تازه هر چی سنت بالاتر بره بیشتر میشه نز ...

ممنون واقعا درسته حرفاتون باید بهش بگم اتقدر جلوی دیگران نگه شوهر کن شوهر کن

بقیه الان فک میکنن رو دست خانوادم موندم ک اینو میگه

برای همین چیزاست میگم دلم میخاد جدا زندگی کنم تا انقدر حرف ازدواج منو پیش نکشه 

عاشقم❤️

ممنون واقعا درسته حرفاتون باید بهش بگم اتقدر جلوی دیگران نگه شوهر کن شوهر کنبقیه الان فک میکنن رو دس ...

نه عزیزم پدر مادر هاهم اولین بار دارن زندگی میکنن تو دوره ای زندگی کردن هیچ کس درستو غلطه بهشون نگفتن گاهی اوقات باید یه چیزایی رو بهشون یادآوری کنی 

پیششون بمون از بودن کنارشون لذت ببر یه روزی ازدواج میکنی میری مستقل میشی دل تنگ این روزا میشی