2777
2789

من خیلی سعی کردم ادم خوبی باشم خیلی سعی کردم دل نشکنم سعی کردم تااونجایی که پول دستم میادکمک کنم به ادمابه بچه ها اینارونمیگم خدانکرده ریابشه چون شماکه منونمیشناسین میخوام خلاصه ای بگم ازخودم یاحروم ‌حلال خیلی برام مهمه ولی اونقدم مذهبی نیستم یعنی عادیم نمازوروزه میگیرم ولی میرم بیرون اونم وقتی باشوهرم هستم باارایشم موهام بیرونه‌ وقتی خودمم باچادرم ارایش درحدضدافتابوایناباچادروحجاب ولی تومجردی باکسی دوست بودم میخوام بگم بابت اونااستغفارکردم بعدمن همیشه فکرمیکردم خیلی ادم خوبیم بخاطراینکه همش فکربقیم دلشونونشکنم‌ غیبت نکنم که غیبت متاسفانه میکنم😭😭😭ازاونورم بچه دارنمیشم ازاینورم دیشب توبالکن بودم بالاپشت بوم خونه ی مهسایمان کاملامشخصه من مثل آتیش اینودیدم یعنی خیلی شعله داشت جوری که میخواستم برم به اپارتمانشون بگم خونتون داره آتیش میگیره که یه دفعه خاموش شد یچیزشبیه گربه سگ سیاه که وسطش سفیدبودخیلی تاریک بوددقیق مشخص نبوددیدم شوهرم میکه ازاون دوحرفیان اخه من خیلی میترسم هی باخودم نکنه شیطان بوده من یعنی ادم بدیم انقد که دیدم ازاونوراین همهههه مشکل توزندگیم دارم ‌دعاهام برآورده نمیشه ولی بعدسقط بچم درسته ناراحتم ولی انگارته قلبم میگفتم خب خدابهترمیدونه میسپارم به خودش ‌دوباره بچم سقط بازم بعدناراحتی فقط پناه میبرم به خودش یعنی امیدم به خودشه. ببخشیدطولانی شدحالابااین اوصاف بنظرتون من بنده بدخدام یاخوبم؟حالم بدانقددد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس به اندازه خودِ شخص بر رفتار و گفتارش آگاه نیست🌱

اگه در تنهاییِ خودتون که محاسبه اعمال انجام میدین، واقعا از خودتون راضی هستید، خدا هم راضی هست🌱

چون انسان در تنهایی نمیتونه به خودش دروغ بگه🌱

و اگه نماز می خونید، یکی از راه هاش که بفهمید تأثیر گذار هست اینه که شما رو از گناه دور کنه🌱

ان شاءالله هر روز در مسیر نور گام بردارید🌱

در پناه حق🌱

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
هیچکس به اندازه خودِ شخص بر رفتار و گفتارش آگاه نیست🌱 اگه در تنهایی که خودتون که محاسبه اعمال انجا ...

ممنونم عزیزم ازکمکت❤️میدونی اخه خودم فکرمیکنم ادم خوبیم ولی چرااخه من بایداتیش ببینم میترسم خودم فکرمیکنم خوبم برم اون دنیاگیربمونم 😭😭😭😭

آدم خوبی هستی

حالا یکم کوتاهی میکنی دیکه خدا خودش میدونه با اون کوتاهی ها 

اما گلم فرض کن این اتفاق هایی که میوفته یه امتحانه و باید سر بلند خارج بشی

گاها حتی به صلاحه 

من یه دوستی داشتم خیلی بچه می‌خواست وقتی زوری بچه دار شد 

خودش میگه پشیمون شده بخاطر اینکه شرایطش بد شده 

اون موجودی هم که گفتی نفهمیدم چی بود گل ولی هر جی هست از بدیت نیست

آدم های بد رها میشن 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
راست میگی😍😍😍انشالله به حق علی.  ممکنه وسواس فکری گرفته باشم؟

اره عزیزم وسواس فکریه، تا شدید نشده بهش فکر نکن، ب نظرم از نود درصد مردم ایران ادم بهتری هستی با خصوصیاتی ک از خودت گفتی

ممنونم عزیزم ازکمکت❤️میدونی اخه خودم فکرمیکنم ادم خوبیم ولی چرااخه من بایداتیش ببینم میترسم خودم فکر ...

شیطان،یعنی نا امیدی نه یه جسم آتشین که وجود مادی داره.

این چیزها بعضی مواقع تحت تأثیر اتفاقات تلخ زندگی و به نوع نشأت گرفته از اعصاب هست.

خودتون ناراحت نکنید.

وسواس هم نداشته باشید.

چون شیطان از راه وسواس در نفس انسان نفوذ میکنه🌱

«لا یکلف الله الانسان الا نفسها»

نگران نباشید، همین که فکر اعمالتون هستید خیلی خوبه.🌱

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
ممنونم عزیزم ازکمکت❤️میدونی اخه خودم فکرمیکنم ادم خوبیم ولی چرااخه من بایداتیش ببینم میترسم خودم فکر ...

میگن آدم های خوب چشم بصیرتشون باز میشه 

اینو به ف...ال نیک بگیر

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
اره عزیزم وسواس فکریه، تا شدید نشده بهش فکر نکن، ب نظرم از نود درصد مردم ایران ادم بهتری هستی با خصو ...

قربونت برم انشالله که همینطوره ❤️شمامیدونی نشونه های دیگه ی وسواس فکری چیه عزیزم؟

شیطان،یعنی نا امیدی نه یه جسم آتشین که وجود مادی داره. این چیزها بعضی مواقع تحت تأثیر اتفاقات تلخ ز ...

وای خداخیرت بده انقدرارومم کردی ممنونم عزیزم انشالله حاجت روابشی❤️

وای خداخیرت بده انقدرارومم کردی ممنونم عزیزم انشالله حاجت روابشی❤️

سلامت باشی عزیزم🌸

حال دلت خوب🌸