2777
2789
عنوان

ازکجابفهمم بنده خوبیم یابد؟لطفامذهبیابیان

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 41 پست

خب اگه کارهاتون مطابق دستورات دین باشه یعنی خوب هستین دیگه.
اینطوری که من متوجه شدم همه رو دارین جز حجاب کامل درسته؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب اگه کارهاتون مطابق دستورات دین باشه یعنی خوب هستین دیگه. اینطوری که من متوجه شدم همه رو دارین جز ...

حجاب که اگه باشوهرم باشم یامهمونیا فقط یذره موهای جلوم بیرونه باارایش ولی خودم تنهاهم موهام توعه هم چادر آرایشم ندارم که چشم باشه باگاهی غیبت و قضاوت که خیلیم بدم میاد هی دارم سعی میکنم این دوتاکارونکنم چون ازحق الناس میترسم بادوران مجردیم که یسری کارایی کردم که الان توبه کردم وهمش بابتش استغفارمیکنم ببین همه ی ایناکه گفتم بدی هام بود ولی خب خداروشکر خوبیام خیلی زیادنوشته بودم ولی خیلی میترسم بنده خوب خدانباشم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا به ف  ل نیک بگیر ، منو شوهرم هم آدم های معمولی و مذهبی هستیم هردو ۴ سال پیش یک خواب وححححشتناک دیدیم بعداً فهمیدیم امداد خدا و هشدار بوده

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

آدم نمازخون موهاشو بیرون نمیزاره

یا زنگی زنگ یا رومی روم

ولی انشاالله بنده ی خوبی هستی

اگه خودت از خودت راضی هستی و عذاب وجدان نمیگیرتت برای بعضی از کارها و مسائلی ک پیش میاد

احتمالا بنده خوبی هستی

بنده خوب اونیه در همه حال سخترین شرایط شاکر باشه

کاری ک مورد رضای خداست انجام بده

کار مردم رو تا اونجاییکه میتونه راه بندازه.نسبت به دیدن گناه و منکر بیخیال نباشه و خیلی چیزای دیگه...

بچدار نشدنت فقط یه امتحانه دلیل بر بدبودنت نیست

انشاالله بزودی دامنت سبزبشه

تبریک میگم که رضایت خدا برات مهمه التماس دعای خیر لطفا.ان شاالله فرزندی خدابهتون بده باعث هدایت بقیه بشه خیر باشه وجودش و یارامام زمان بشه وسالمم باشه دختر پسرش مهم نیست یادوقلو وتکی بودنش

اتفاقا به ف  ل نیک بگیر ، منو شوهرم هم آدم های معمولی و مذهبی هستیم هردو ۴ سال پیش یک خواب وححح ...

وای خداکنه انقدبرام سواله اخه چرابایدمن آتیش ببینم موندم😭😭ازکجامتوجه شدین امدادخداعزیزم؟اخه من بالاپشتبوم همسایه چشمم بیفته اون چیزاروببینم‌ چه دلیلی بنظرت میتونه داشته باشه؟🥺

تبریک میگم که رضایت خدا برات مهمه التماس دعای خیر لطفا.ان شاالله فرزندی خدابهتون بده باعث هدایت بقیه ...

وای قربونت برممم باتک تک حرفات گریم گرفت ممنونم مهربون انشالله بادعای بنده ی خوبی مثل شما❤️🌹

وای خداکنه انقدبرام سواله اخه چرابایدمن آتیش ببینم موندم😭😭ازکجامتوجه شدین امدادخداعزیزم؟اخه من بال ...

نمی‌دونم هرکس باید به خودش مراجعه کنه ، توو خواب ما یک حیوون ترسناک وارد خونمون شد و چند روز بعد از این خواب یک نفر خواست وارد زندگیمون بشه تا شر درست کنه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
نمی‌دونم هرکس باید به خودش مراجعه کنه ، توو خواب ما یک حیوون ترسناک وارد خونمون شد و چند روز بعد از ...

عه خداروشکربراتون به خیرگذشت. انشالله برای منم چیزی نباشه به خیرباشه