2777
2789
عنوان

بیاید کمکککک

63 بازدید | 4 پست

چند وقتیه ذهنم درگیره، میخوام وارد یه لاین آرایشگری بشم ولی انتخابش برام سخته. به نظرتون شنیون بهتره یا رنگ؟ توی شنیون و بافت همه میگن استعداد دارم ولی سررشته ای از رنگ ندارم. به کمکتون نیاز دارم

از چه نظر بهتر باشه؟

مثلا شینیون دلنشین تره و ضررشم کمتره مواد شیمیایی زیادی نداره ولی از طرفی الان مدلهای مختلف رنگ مثل فیس فریم و سامبره و هایلایت و اینا خیلی طرفدار دارن ازنظر درامد بخوای حساب کنی رنگ بهتره

از چه نظر بهتر باشه؟ مثلا شینیون دلنشین تره و ضررشم کمتره مواد شیمیایی زیادی نداره ولی از طرفی الان ...

به هر دو تاشون علاقه دارم ولی حس میکنم توی رنگ و این چیزا خیلی دسته، سنمم کمه و برای همین گفتم یه چیزی باشه که بتونم تا چند سال دیگه موفق بشم. سرمایه اولیه برای شنیون و رنگ چقدره حدودا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هر دو تاشون علاقه دارم ولی حس میکنم توی رنگ و این چیزا خیلی دسته، سنمم کمه و برای همین گفتم یه چی ...

اره خب البته بستگی داره ببین تو شهرتون کدومش بیشتر هست و کدومش بیشتر درامد داره..تو هرشهری متفاوته

اگرم بخوای اولش زیاد هزینه نکنی میتونی اموزش ببینی بعد تو سالن های بزرگ کارکنی تا بعدا درامدت زیاد شد واسه خودت کارکنی