2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بزارم دیگه عزیزمم🥲🥲🥲🥲🤍

الان خلوته که زودی هم پاک کن توروخدا ببینم این سیدو چه چی هست

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تا اونجایی خوندم ک گفت تند نرو خواهر  دیگه جواب ندادی؟  منم داستانم مثل تو بود قبلا 😅

چرا ج دادم یه جوری کارو جمع کردم گفتم من منظور بدی نداشتم چون محتدای پیجتونو دیدم گفتم باشین تاثیر گذار ترین بعد یه لاس زیر پوستی زدیمو تمام اونم اف شد🗿🤣

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

به خدا میترسم دیگه  عکس اونو بذارمولی عکس خودمو میذارم

گوشه چتاتون یه ریزه دیدمش نشد زوم کنم😑میخواستم ببینم از شوهر من سرتره ک من خودمو کشتم براش یا ن...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

گوشه چتاتون یه ریزه دیدمش نشد زوم کنم😑میخواستم ببینم از شوهر من سرتره ک من خودمو کشتم براش یا ن...

نمیدونم والا من شوهرتو ندیدم که بدونم کدومشون سر تره🥲🗿😂

نمیدونم والا من شوهرتو ندیدم که بدونم کدومشون سر تره🥲🗿😂

پوستش سفیده.ریش و موهاش قهوه ایه یکمم به روشنی میزنه.

یکم ریششو بلند میذاره.موهاشم یه دسته بلندن...

ورزشکاره و اندامی....

کلا عاشق همین چشمای رنگیشم من

سلام عزیزم، تا الان خوب پیش رفتی، بازم دیگه یکم فاصله بیگیر، اونم انگار حس کرده حتما بهش نخ میدی، خودتو بیگیر، یکم.. باز یه مدت مثلا عکس هاشو حالا پست هاشو میتونی لایک نکنی، حتما خودش سمتت میاد ذهنش درگیر میشه.. چرا عکس هام رو لایک نمیکنه.. اونطور پسرا زیادی از آویزون بودن خوشش نمیاد.. 😂

سلام عزیزم، تا الان خوب پیش رفتی، بازم دیگه یکم فاصله بیگیر، اونم انگار حس کرده حتما بهش نخ میدی، خو ...

اره بعد ازین که چتمون تموم شد سرییییع دو تا عکس از خودش گااشت فعلااا  تا چند روز لایک نمیکنم دیگ استوری ام  نمیذارممم تا چند روز ببینم میاد خبر بگیره ببینه چی شدم یا نه😂🗿 

دیروز تاپیکتو خوندم حالتو خریدارم کلی شاد شدم اما دوست بالایی خوب میگه فعلا یه کم طاقچه بالا بزار خ ...

از امروز راس ساعت ۸ خودمو گرفتم دیگه استوریاشم لایک نمیکنم فعلااا ببینم چی میشه