2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من تازه داشتم می‌خوندم که ترکید..چی شده مگه؟

چیز خاصی نیست ولی خب عکس آقا پسر رو بدون اجازه گذاشته ان شاالله کسی اسکرین نگرفته باشه

چون خیلیا شات چتشونو مسخره کردن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

چیز خاصی نیست ولی خب عکس آقا پسر رو بدون اجازه گذاشته ان شاالله کسی اسکرین نگرفته باشه چون خیلیا شا ...

عکساش که تو پیج خودش پره مدامم میزاره عکسای خودشو ولی چتامون سوژه بود خیلی🥲🤣😭

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

عکساش که تو پیج خودش پره مدامم میزاره عکسای خودشو ولی چتامون سوژه بود خیلی🥲🤣😭

باشه خب شاید راضی نبودن اینجا بذارید خاله زنک و حسود زیاده 

حالا اونو ولش بخاطر خودت گفتم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اگه عکس طرفو نمیخوای بزاری برم اسی!؟؟؟به خاطر عکس موندم.. جوابمم ندادی  

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

سلام من تا صفحه سی و خورده ای تاپیک قبلی رو خوندم 

خواستم یه نکته ای رو بگم 

اول اینکه من خودم و همسرم و خانواده هامون بشدت مذهبی هستیم و دور و برم مرد مذهبی زیاد دیدم پس بهتر از خیلی ها این قشر و میشناسم

مذهبی واقعی و معتقد و کسی که عشق شهادته هیچوقت اینطوری با یه خانم حرف نمیزنه این معلومه میخواد جلوی شما ادا دربیاره و سر صحبت و باز کنه و کاملا معلوم بود اونم میخواد به بحث ادامه بده و با شما حرف بزنه از اینا تو اینستا زیاد دیدم 

خلاصه اگه از نزدیک نمیشناسیش و فقط تو اینستا دیدیش بهتره یکم حواستو جمع کنی