2777
2789
عنوان

همش سعی میکنم جلوی ایجاد علاقه به شوهرم رو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست
حالا نفهمیدم طعنه زدی  یا واقعا  تشکر کردی ابجی 😍🤣😍

نه عزیزم تشکر کردم 

طعنه چرا 

همش درگیری فکری دارم 

یکی له له میزنه  برام، شوهرم اصلا انگار من براش نامرئی ام

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

این فکر ک اون بیاد باهات ازدواج  کنع از سرت بیرون کن الان بچه داری چرا باید ب خاطر هوای  نفست بچتو سرگردون  کنی  بیخیال بابا زندگیتو بکن

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم تشکر کردم  طعنه چرا  همش درگیری فکری دارم  یکی له له میزنه  برام، شو ...

شما این جوری فکر  می کنی مثلا  ما طلاهای زیادی داریم ب نظرت هر دم ب دقیقه میریم نگاهشون  کنیم ن ولی خاطرمون جمع ک داریم شوهرتونم  همین جوریه    فکرتون با زندگی وکارت گرم کن. تو برای شوهرت بهترینی عزیزم     زیاد ب پر وپاش نپیچ  اخلاقش همینه

حالا مطمنی جدا بشی میگیرتت؟

مادرش فوت کرده و فکر کنم فقط یه پدر تهران داره و یه خواهر پیر تو شهرستان 

چون مادر نداره احتمال خیلی زیاد میدم که تصمیم گیرنده خودشه

یه جور عاشقانه نگام می کنه که حتی بقیه همکارا هم فهمیدن ولی من همش از دستش فرار میکنم نگاهش نمیکنم که حرف در نیارن

شما این جوری فکر  می کنی مثلا  ما طلاهای زیادی داریم ب نظرت هر دم ب دقیقه میریم نگاه ...

کاملا اتاق خوابم رو جدا کردم چون شوهرم سه ثانیه بعد از رفتن به تخت می‌خوابید و یه کلمه هم بهم محبت نمی‌کرد منم خیلی وقته جامو جدا کردم اعتراضی نکرده میگه هرجور راحتی

کاملا اتاق خوابم رو جدا کردم چون شوهرم سه ثانیه بعد از رفتن به تخت می‌خوابید و یه کلمه هم بهم محبت ن ...

بزرگترین  اشتباه رو کردید   قدیمیا میگن  زن وشوهر باید رو ی بالشت  سرشونو بزارن ک محبتشون   زیاد بشه جدا خوابیدن جدای میاره  بدون عذر ابن نظر من البته جاتون  حتی  اگع قهرید  جدا نکن     تماس  دست وبدن بدون اینکه کاری انجام بدید این خودش  ی انرژی ب آدم  میده  من حتی  اگع از شوهرم قهرم بودم ولی کنارش می خوابیدم  ی آرامشی بهم دست می‌داد 

شما چون تو این زمینه خلا داری جذب همکارت شدی  آیا اون همه خوبی ک با توجه به زندگی زیر یک سقف ا ...

شوهرم نمی‌خواد یه ذره هم روال کارشو عوض کنه رفتارش بدون تغییر همینه من خیلی تلاش کردم ولی اون تغییرنکرد و قدمی هم برنداشت بیشتر از ده ساله همینه 

بزرگترین  اشتباه رو کردید   قدیمیا میگن  زن وشوهر باید رو ی بالشت  سرشونو بزارن ...

اما من بعد از دعوا تهوع میگیرم کنارش بخوابم

چون روحیاتم خیلی احساسی و ملایم و لطیف هست و انقدر این سالها به خاطر هرکارش اشک ریختم دیدم براش مهم نبوده که الان میگم حیف عمر و جوونی زیباییم