2777
2789

کسایی که میکرو کردین تا چند مدت موند هزینه میکرو چقد بود اونایی که ترمیم کردین چقد واسه ترمیم گرفت 

هزینه میکرو رو واسه من 1.200حساب کرد گفت ترمیم گرون تر در میاد یک ماه بعد بیا الان شوهرم میگ انقد پول دادی واسه یه هفته خیلی ناراحتم فک نمی‌کردم اینجوری باشه🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعدچندروزدوباره خط هاش ظاهرمیشن نترس ترمیم هم بری دیکه اوکی میشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من شنیدم رو بعضی از پوست ها اصلا نمی مونه و همش میریزه

ولی اینو ارایشگر همون اول می تونه تشخیص بده که چه مدل پوستی دارین و باید همونموقع بگه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اینو میگن دوران فک میکنم شوک. بعد یه هفته تقریبا سی تا پنجاه درصدش بر میگرده. ولی تو ترمیم کامل میشه.  ولی ترمیم هزینش باید نصف باشه. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c