2777
2789
عنوان

چیکار کنم اشتهام بازبشه و چاق بشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
نه بابا کی گفته زن باید خوشتیپو خوش اندام باشه چاقی ب دردنمیخوره.الان همه لاغردوس دارن

یعنی میگین چاق نکنم؟

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای کم هجم که کالری بالا دارن بخور مثل مغزیجات یا کره عسل و اینا هم کمه هم کالریش بالاس. دکتر تغذی ...

دکترا که هیچی سرشون نمیره رفتم هرچی گفتم اصلا نفهمید محل نداد

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)
نه اصلا بااین بعداپشیمون میشی که چراچاق شدی.البته بستگی به داره چطوری باشی به نظرخودت خیلی لاغری؟

به نظر خودم تقریبا لاغرم البته که شوهرم میگه خوبی ولی یکبار تا مرز ۶۰ کیلو رفتم خیلی خوب شدم اما دوباره برگشتم سرجام همین روال پیش بره ۴۰ کیلو میشم😂

بستگی به بدنت داره من کلا چاقیم تو شکمم میوفته به نظرم درکنارش ورزش هم بکن تا همه جای بدنت چاق بشه

من پایین تنم چاق میشه با صورتم و بازوهام 

الان خوبی که

خودم از بدنم رازی نیستم دوست دارم تپلتر شه ولی خیلی لاغر دیده میشم نمیدونم چربیا میره کجا😂

گلم شما قدت کوتاهه نباید زیاد چاق شی میشی شبیه باب اسفنجی اونی که میگی همه میگن زن باید توپر باشه بر ...

منم نگفتم قدم رعناست عزیزم طرز صحیت کردنتو درست کن قدم که دست خودم نبود وزنم دست خودمه درضمن من لاغر دیده میشم بخاطر همین میخوام چاقتر شم نه مثل شما پاتریک شم

منم نگفتم قدم رعناست عزیزم طرز صحیت کردنتو درست کن قدم که دست خودم نبود وزنم دست خودمه درضمن من لاغر ...

من منظورم این بود شما هیکلت خوبه با این قد و وزن خودمم رعنا نیستم پنج سانت ازت بلندترم 🤪🤪