2777
2789
عنوان

چیکار کنم اشتهام بازبشه و چاق بشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست
آره ولی تو ایران همش مسخره میکنن میگن زن باید گوشتی باشه تازه لباساهم تو تن آدم نمیشینه

اون افراد ۴۰ به بالان که اینو میگن. فردا پس فردا اسکینی مد میشه اونوقت تو بمون و ۳۰ کیلویی که باید کم کنی.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
آره ولی تو ایران همش مسخره میکنن میگن زن باید گوشتی باشه تازه لباساهم تو تن آدم نمیشینه

نه بابا کی گفته زن باید خوشتیپو خوش اندام باشه چاقی ب دردنمیخوره.الان همه لاغردوس دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤕من میخورم اشتهام مثل هیولا میشه چرا؟ آمپول نوروبیوم هم که میزنم همینجوره

بدنا فرق میکنه الیته بیشتریا همینجورین ولی من اشتهام واقعا خیلی کمه

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)
قرص اعصاب هس من خوردم چاق شدم نه عوارض نداره تازه ضد افسردگی هم هس من دوماه خوردم چاق شدم صورتم و هم ...

شکم رو بیشتر چاق میکنه؟من دوست دارم جاهای دیگه چاق شه😂

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)
بدنا فرق میکنه الیته بیشتریا همینجورین ولی من اشتهام واقعا خیلی کمه

چیزای کم هجم که کالری بالا دارن بخور مثل مغزیجات یا کره عسل و اینا هم کمه هم کالریش بالاس. دکتر تغذیه بهتر متوجه میشه فک کنم

عوارض مداره؟از داروخونه بدون نسخه میدن؟

بله بدون نسخه میدن من خوردم همه میگن عوض شدی صورتم خیلی لاغر بود الان توپر شده فقط قرص چاقی نخر چون کورتون داره و بعد یه مدت نکروز میگیری و باید لگنتا عمل کنی

نه چاق  از چاقی راضی و نه لاغر از لاغری  چاق میخاد لاغر لاغر میخاد چاق شه این یعنی هیچ کسی ...

این رو واقعا قبول دارم 😕

قرص زینک پلاس خوبه یه مدت میخورم الانم قرص بیرهف پلاس گرفتم همون مخمر ابجو

آره مخمر آبجو رو هم شنیدم ولی هنوز امتحان نکردم واقعا تاثیر داره؟

آره مخمر آبجو رو هم شنیدم ولی هنوز امتحان نکردم واقعا تاثیر داره؟

خوبه نسبتا 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان شما باید به فکر لاغر شدن باشی😂

اگه منو ببینی اصلا باورت نمیشه وزنم انقدره خیلی لاغر دیدم میشم شانس من😓😂

اون افراد ۴۰ به بالان که اینو میگن. فردا پس فردا اسکینی مد میشه اونوقت تو بمون و ۳۰ کیلویی که باید ک ...

همه زنا دور و برم تیکه میندازن یا بقول خودشون دلسوزی 

نمیخوام اونقدر چاق بشم فقط یکم گوشتی بشم اوکیه