2777
2789

بعد بچه رو میندازه سر پدر بزرگ یا مادربزرگ خیر از زندگیشان میبینن؟ و آرامش یه خانواده یا چند خانواده رو سلب میکنن؟

خدایی اون بچه و اون خانواده ها که درگیر بچه کسی دیگه میشن گناهی ندارن؟

یعنی به آرامش میرسن اون پدر مادر نامرد که بفکر خودشونن؟

اگر نمونه ای دیدین از خوشبختی یا بدبختی این افراد بگین لطفا؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

خودم مادر دوتا از بچه های فامیل شوهرم دیدم بچه ها رو داده مادر در خودش ولی دختر بزرگه قهره با مادرش زندگی بدی دارن هر دو دختر 

مادر هم خوشی ندید دو بچه هم برا مرد بعدی آورد ولی آرامش نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت تر از خانواده همسر من نیست واقعا 

پولدار،سالم،سفر هر ماه،شاد و...

در مقابل،یک میلیون هزینه بیمارستان پسرشون رو ندادن 

بیمارستانش رو تغییر ندادن تا سریع تر حالش خوب بشه 

ماشینش رو گرفتن 

در حد 200هزار تومن هم حمایت مالی زمان مجردی نکردن

و بسیار قشنگ زندگی میکنن!همه اینا الکیه والا اونی که ظلم میکنه ظلم میبینه و فلان 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اون بچه ها خیلی حق دارن اما گاهی اون زن یا مرد واقعا جونشون ب لبشون میرسه و میبینی سالها بخاطره بچشو ...

نباید مسیولیت بچه رو بدوش بکشن؟ اون که بچه رو نگهداری می‌کنه اه نمی‌کشه پیرزن می‌تونه بچه نگهداری کته؟

شما جدا شدین؟

نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بستگی داره 

دختر خاله بزور دادنش به یه پسر یعنی واقعا بزور دادنش اون اقا سنش بالا بود ریخت قیافه پولم نداشت اصلا دوست نداشت ازدواج کنه بابا دختره مجبورش کرد بعد عروسی خواست جدا بشه باز نشد خلاصه اون بدبخت نه پشت پر داشت نه مشت پر 

۴ سال گذشت بچه دار شدن بچه شد ۳ سال ولی شوهرش کار نمیکرد از صبح تا شب خونه بودن بجای رسید دختره خودش میرفت سرکار خرج شون رو میداد تازه مرد دست بزنم داشت دیگه زد به سیم اخر دید که رفته سر کار از پس خودش برمیاد رفت دنبال طلاق شوهرشم عین گاو رفت حتی یبارم نرفت دادگه همه جهیزیه دختر رو هم برد اینم حضانت بچه اش رو گرفتن مهریه رو حلال کرد جدا شد بعد ۲ سال ازدواج کرد دخترشم یبار پیش خودشه یبار بابا مامانش

ولی خوب اون بچه بخاطر اجبار پدر مادر دختره اینجوری شد دیگه

نباید مسیولیت بچه رو بدوش بکشن؟ اون که بچه رو نگهداری می‌کنه اه نمی‌کشه پیرزن می‌تونه بچه نگهداری کت ...

معمولا مادر ها میبینی شرایط نگهداری ندارن اما پدر میتونه خب اول باید پدر یا مادر نگه دارن اگ نتونستن یه فکره دیگ کنن اما آره پدربزرگ مادربزرگ ها سختشونه مگ اینکه بچه خودش بره سرکار و بتونه اونا رو جمع کنه... هوف خیلی سخته

هم به اون بچه ظلم شده و هم به پدر و مادر خودشون.

دیگه بعد طلاق خودشون مسئولیت بچه شون رو باید قبول کنن.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

به نظرم وقتی کسی بچه دار میشه یعنی دیگه مسئولیت بزرگی داره که تو همه چی اولویت اونه و باید خودتو فدا کنی ، اگه به دنیا بیاری و خودتو بذاری تو اولویت و اون بچه بیچاره رو آواره ی آسیبها و منتها و تنشها کنی ادم پستی هستی

بچه ها گناه دارن , بی پناهن ، اول راهن و امنیت و آرامش و آموزش و محبت لازم دارن ، خونه امن خودشونو میخوان ، غذای گرم خونه خودشون ،  هر چیز یا کسی که مانع اینا بشه ظالمه

بستگی داره  دختر خاله بزور دادنش به یه پسر یعنی واقعا بزور دادنش اون اقا سنش بالا بود ریخت قیا ...

باز خوبه پیش پدر مادر خودشه و خودشه هر وقت بخواد میبینن و مسیولیت میپذیرن 

معمولا مادر ها میبینی شرایط نگهداری ندارن اما پدر میتونه خب اول باید پدر یا مادر نگه دارن اگ نتونستن ...

مادر نکبتش می‌تونه ولی میخواد شوهر کنه پدره معتاد

هم به اون بچه ظلم شده و هم به پدر و مادر خودشون. دیگه بعد طلاق خودشون مسئولیت بچه شون رو باید قبول ...

امیدوارم تاوان بدن

به نظرم وقتی کسی بچه دار میشه یعنی دیگه مسئولیت بزرگی داره که تو همه چی اولویت اونه و باید خودتو فدا ...

حرفات درسته 

خدا لعنت کنه پدر مادر بی مسئولیت رو