2777
2789

چیشده کجلت درد میکنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پهلو سمت چپم یکم درد میکنه

ببین به گوگل باشه میگه تا فردا بچت میوفته

منم بچه اولم بود هرجام درد میکرد میزدم گوگل هرچی چرت پرت بود میاورد میرفتم دکتر دکتر میگف تو طول بارداری هر دردی سراغت بیاد عادیه 

منم اوایل بارداری پهلو درد داشتم اصلا نگران نباش و خوب استراحت کت

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

منم ۵ هفتم

چه علایمی داری

ازمایش دادی؟ روز چندم؟ بتا چند بود؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

منم ۵ هفتم چه علایمی داری ازمایش دادی؟ روز چندم؟ بتا چند بود؟

من پریود نشدم دلم تا قفسه سینه ام درد میکرد و حالت تهوع داشتم چهار هفته بودم رفتم آزمایش دادم عدد بتام ۱۰۰ به بالا بود دکتر گفت واسه چهار هفته خوبه سونو هم رفتم چون کوچیک بود معلوم نشد من چون تنبلی تخمدان دارم و باردار شدم همش استرس اینو دارم ک خارج رحمی نباشه خدای نکرده 

قیژ قیژ 🐍
من پریود نشدم دلم تا قفسه سینه ام درد میکرد و حالت تهوع داشتم چهار هفته بودم رفتم آزمایش دادم عدد بت ...

نه اصلا این فکرا رو نکن

انشالله که داخل رحمت گرم و محکم نشسته

یکم صبوری کن یکی دو هفته دیگه همه چی معلوم میشه

بعدم خارج رحمی دردهای وحشتناک و خونریزی داره

شما داری این علایمو

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نه اصلا این فکرا رو نکن انشالله که داخل رحمت گرم و محکم نشسته یکم صبوری کن یکی دو هفته دیگه همه چی ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

نه درد های وحشتناک و خونریزی ندارم اصلا 

ایشالله ک دو تامونم بارداری خوب و بچه های سالمی بغلمون بگیریم 🥺❤️

قیژ قیژ 🐍