2777
2789
عنوان

نذر حاج آقا نخودکی

3441 بازدید | 15 پست

دوستان کی از نذر حاج اقا نخودکی حاجت محال گرفته؟

طریقه ختم نذر چجوریه کدوم طریقه ختمش مجرب تره 

اگه اطلاعی دارین لطفا راهنمایی کنید 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
لایک

میه لطفا بری تاپیک اخرم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

من که شنیدم خیلی مجربه خیلی اما بازم آخر کار خدا باید تایید کنه و این بندگان خدا واسطه هستن 

سرچ کنی میاره 

منکه هیچوقت نتونستم تا تهش رو برم چون واقعا سخت بود و ولش کردم 

من تا الان دو سه بار حاجت گرفتم حالا محال نبود ولی خب نتیجه طوری شد که من میخواستم سه تا فاتحه میف ...

یعنی سوره یس نمیخونین فقط فاتحه؟

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

برگه ای با عنوان نذر آقای نخودکی به دستم رسیده که به شرح زیر است:

چهارشنبه 100بار یااباصالح المهدی ادرکنی-پنج شنبه 100باریا فاطمه الزهرا ادرکنی-جمعه 100بار یا جوادالائمه ادرکنی-شنبه 100بار امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء- یکشنبه100بار صلوات- دوشنبه100باریا اباالفضل العباس ادرکنی-سه شنبه 100بار استغفرالله ربی و اتوب الیه-چهارشنبه100باریازین العابدین ادرکنی

همین نوشته را همراه 12عدد تسبیح چهارشنبه دوم هدیه بدهید چهارشنبه سوم حاجت روا میشوید

می خواستم بدانم آیا این نوشته صحت دارد

با سلام و تشكر از ارتباط شما با مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني

پرسش گر گرامی اگر چه اذکاری که در این دستور آمده است همه از اسماء مقدس هستند و ذکر آن ها دارای ثواب است و نه تنها 100 بار، بلکه می توانیم بیشتر هم بگوییم، ولی چنین دستوری با این طول و تفصیل و این دستورات هفتگی، منبع دینی و روایی ندارد.

دستورات برای رسیدن به حاجت شبیه نقشه گنج است، وقتی نقشه گنج می گوید 100 قدم به جلو برو و، همان جا را بکن، به گنج می رسی ،اگر 101 قدم برداری به گنج نمی رسی، دعاهایی که دستور العمل دقیق مانند ذکر و مانند آن دارد نیز، همین حالت را دارد ،یهنی مثلا اگر گفته تسبیحات حضرت زهرا 34 بار الله اکبر و33 بار الحمدلل و 33 بار سبحان الله است خاصیت در همان مقدار است و بیشتر یا کمتر گفتن، انسان را به گنج معنوی نمی رساند.

و انسان نمی تواند به گفته افراد غیر معصوم در نقشه گنج های معنوی و دعاهایی که می دهند ،اطمینان کامل کند.و فقط اهل بیت چون معصوم هستند، دستورالعمل های شام مفید و کارگر خواهد بود. البته ممکن است اتفاقا کسی با انجام این دستور العمل به حاجت خود برسد. ولی نمی توان گفت این دستور العمل در همه جا و برای همه افراد نتیجه بخش است و متصل به اهل بیت است.

لذا توصیه می کنیم برای گرفتن حاجات به دعا ها و نمازهایی که در مفاتیح آمده مانند نماز جعفر و ... . مراجعه کنید که سند آنها درست است.

البته باز هم می گوییم که اذکار این دستور العمل همه از اسماء مقدس هستند که ذکر آنها به تنهایی و متوسل شدن به آنها دارای ثواب و اثر است. ولی این دستور العمل به این دقت، مورد تایید نیست.

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

من تا الان دو سه بار حاجت گرفتم حالا محال نبود ولی خب نتیجه طوری شد که من میخواستم سه تا فاتحه میف ...

همین؟ فقط فاتحه براشون میفرستین؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
من که شنیدم خیلی مجربه خیلی اما بازم آخر کار خدا باید تایید کنه و این بندگان خدا واسطه هستن  س ...

من میخواستم هفت چهارشنبه رو بردارم درسته خدا تایید میکنه ولی اینا بنده محبوب خدان شاید واسطه بشن خدا به دادم برسه به واسطه این عزیز

برگه ای با عنوان نذر آقای نخودکی به دستم رسیده که به شرح زیر است: چهارشنبه 100بار یااباصالح المهدی ...

من از ختم یس هدیه به حاج اقا نخودکی خیلی خوندم کهدحاجت میده

من از ختم یس هدیه به حاج اقا نخودکی خیلی خوندم کهدحاجت میده

نمیدونم من اینو تا پاسخگویی به سوالات دینی کپی کردم

نذرش چطوری

انگار از چهارشنبه باید ی سوره یس بخونین هدیه کنید به حاج اقا تا ۶چهارشنبه و یکیو که هفتمیه گرو نگه داری تا حاجت بگیری بعد اون هفتمیو که حاجت گرفتی بری مشهد سر مزارشون بخونی