2777
2789

واقعا دیگه مطمئن شدم چیزی قرار نیست بهتر بشه.

هرچی زور زدم نشد.

زندگی با یه بیمار اعصاب و روان نابودم کرد.

نتونستم عشقم رو کنار خودم نگه دارم.

نتونستم به چیزایی که میخوام برسم.

جز تحقیر هیچی تو زندگی نصیبم نشد.

فقط میخوام راهشو پیدا کنم و تمومش کنم. قرصی آمپولی سمی چیزی

فقط همین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خودکشی حالتو بهتر میکنه؟

تو راحت میشی یا بقیه؟

ببین من نمیخوام منصرفت کنم چون خودمم تو یه بازه ای مثل تو بودم فکر میکردم که همه چیو بهتر میکنه

ولی وقتی انجامش دادم دیدم که فرقی ب حال من نداره و چیزیو درست نمیکنه

زود تصمیم نگیر🙂

انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)

تو فکر کن وقتی خودکشی کردی دقیقا دوباره توی همین زندگی و با همین شرایط به دنیا اومدی و باید همینارو درست کنی و زندگی جدیدتم همینه

پس همین الان از نو شروع کن و زندگیتو بساز 

چه کاریه کلی زجر بکشی و دوباره بیای توی همین شرایط؟؟؟

تو ی تایمی از زندگیم که تو حساس ترین سن بودم به صورت خیلی ناگهانی یک بیماری خیلی بد داشت عزیزامو جلوی چشمام پر پر میکرد ..

منی که اون موقع اصن ذهنم به جایی قد نمی‌داد و قفل میکرد ولی الان که خداروشکر اون دوران گذشت دارم خداروشکر میکنم که تونستم از اون دوران عبور کنم چون عمرا فکر نمیکردم بعدی در کار باشه

حالا توهم مطمئن باش میگذره هیچ غم و مشکلی نیومده که بمونه به قولی شاید اتفاق قشنگه تو سکانس بعدی زندگیت باشه🙃🌿

منم دارم با یه روانی زندگی میکنم 

بخداذخستم الان داشتم زجه میکشیم وگریه میکردم والتماس خدا می کردم بخدا به انتها رسیدم .

زندگیم به جای بهتر شدن داره روز به روز بدتر میشه و...

نمنم دارم به خودکشی فکر میکنم کاش.الان که تنهام تو دستم یه دونه قرص برنج داشتم .بخداذمینداختم بالا وتموم.