2777
2789

[QUOTE=333826900]عزیزم میخوام کات کنم ولی متاسفانه وابسته ام کات میکنم سر سه روزه خودم مجدد تماس بگیرم[/QUOTEببین عزیزم اولین کاری که باید انجام بدی اینه گوشیت رو از هرچی که ب اون پسر مربوط میشه پاک کنی هم عکساش هم عکسای دونفرتون هم پیام هاش از همه جا از مخاطبین گوشیت هم پاکش کن خود همین ۵۰ درصد بهت کمک میکنه اولین قدم همینه ،دومین قدم اینه که برا خودت ارزش قائل بشی رمان بخون روتین پوستی انجام بده ورزش کن کتاب بخون درستو بخون با خانوادت بیشتر از قبل معاشرت کن با دوستات گاهی برو بیرون و قدم زدن هم خیلی عالیه موسیقی هم گوش بده البته از نوع آرام بخش ،هر موقع ذهنت خواست گولت بزنه بری تماس بگیری سریع یه قلم کاغذ بیار و روش تمام بدی هایی که در حقت شده رو روی برگه بنویس و بعدم برگه رو پاره کن خیلی سخته وابستگی ،من چندسال پیش شرایط بدتر از توروداشتم ولی اگر بتونی تحمل کنی خدا هم کمکت میکنه شک نکن ،من الان ۱سال و خورده آیه خدا یه پسری وارد زندگیم کرده یه مرد واقعی واقعی ،صبرکن نا امید نباش به وقتش همه چیز درست میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا چیو وابسته ایی ؟۳ماهه فقط باهاش منم با یکی ۳ماه بودم ب قصد ازدواج اخلاقش نپسندیدم تموم کردم هم ...

عزیزم من با کسی بودم ۲سال ولی واسم مهم نبود هیچ وقت بهش حس نداشتم تمومش کردم راحت بحث ۳ماه ۳سال نیس

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
عزیزم من با کسی بودم ۲سال ولی واسم مهم نبود هیچ وقت بهش حس نداشتم تمومش کردم راحت بحث ۳ماه ۳سال نیس

بهت بی محلی میکنه جوابتو نمیده بعد وابسته چیش شدی ک اینجوری خودتو توجیح میکنی 

اونم مامانش نبوده از کی تاحالا پسرا رمز گوشی میدن ب بقیه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ممنون عزیز دلم مرسی ازت تنها کسی ک سرزنشم نکرد شما بودین ولی اینم با کاراش اذیتم کرد ..     ...

درسته بعضی وقتا آدم رفتاری رو اتخاذ میکنه که دیگران باعث میشن که تو وجودش شکل بگیره یا یه جور دیگه خودشو نشون بده...

از اونجایی که دیدم نوشتی تنها هستی اینکه وابستگی برات پیش اومده و خودتم تشخیص دادی همینه 

کلا عزیزم به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی به یه مرد وابسته نشو! سعی کن قدرت ترک کردن رو داشته باشی! اینایی که میگم منظورم این نیست که متعهد نباش!

منظورم تو اون قسمته که وقتی تشخیص میدی یه رابطه ای ناسالمه بتونی بکنی و بری

البته بازم نه اینکه دلتو دریایی کنی که هروقت خواستی یکی بیاد و یکی بره و بی ادبی نباشه گاراژی بشه برای رفت و آمد هرکس و ناکسی

میفهمم تنهایی سخته خیلی زیاد! ولی واقعا تنهایی خیلی بهتره تا اینکه یکی رگ تورو پیدا کنه و هرسری بابت ضعفت انگشت بزاره و همونو کنه تبر دستش 

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

[QUOTE=333826900]عزیزم میخوام کات کنم ولی متاسفانه وابسته ام کات میکنم سر سه روزه خودم مجدد تماس بگی ...

مرسی عزیزم ک اینقد وقت گذاشتی مشکلی ک من دارم تنها زندگی میکنم فقط درس میخونم یعنی وقت هیچ چیزیو ندارم ولی سعی میکنم ارتباطمو باش کم کنم.همه عکسا پیاماشو پاک میکنم ولی شمارش حفظم تماس میگیرم

عزیزم گف سرکار بودم گوشیمو نبردم ولی نمیدونم چطو رابطمو باش کم کننم یعنی سرگرمی ندارم

سه ماه زمان خیای کمیه عزیزم خیلییییی کم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
بهت بی محلی میکنه جوابتو نمیده بعد وابسته چیش شدی ک اینجوری خودتو توجیح میکنی  اونم مامانش نبو ...

عزیزم این پسر اول خیلی دنبالم بوده و من اصلا بهش محل نمیذاشتم اینقد سمج شد پیگیرم شد همکار برام کرد بعد من چون تنها زندگی میکنم زود دلم تنگش میشه چون کسیو ندارم باش وقت بگذرونم ولی سعی میکنم باش رابطه کم کنم

درسته بعضی وقتا آدم رفتاری رو اتخاذ میکنه که دیگران باعث میشن که تو وجودش شکل بگیره یا یه جور دیگه خ ...

مرسی از راهنماییتون

حرفایی که میگم برای یه آدمی مثل من که خارج گودم خیلی راحته...هیچ وقتم هیچ کسی نمیشه و نمیتونه جای کسی باشه

اما یه خدای بزرگی هست که همیشه کنارته و کمک حالت اگه هیچ کسیم تو دنیا نتونه کمکت کنه اون هست

همین امشب به آبروی امیرالمؤمنین قسمش بده و ازش بخواه از ته دل که برات بهترینا رو رقم بزنه که بهت اراده ای بده آهنین 

تو تنها نیستی و ناتوان نیستی تا زمانی که خدایی به اون بزرگی رو بالای سرت داری

فقط چندتا کار ساده متوسل شو بهش به وساطت حضرت علی ع 

امشبو نادیده نگیر جونم همین امشب داره صدات میکنه که پیشش براش بگی از همه ناراحتیات از هرچی که دلتو ازرده و دست به دامن خودش بشی

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

دوستان من خودم میدونم کارم اشتباهه ..من دختری بودم ک خیلی مغرور بودم و فقط حواسم ب درس این چیزا بود ولی این ایقد دورم گشت تو مدتی ک تنها بودم افسرده تا من وابسته اش شدم واین میدونم وابستگی واس ی دختر خوب نیس 

حرفایی که میگم برای یه آدمی مثل من که خارج گودم خیلی راحته...هیچ وقتم هیچ کسی نمیشه و نمیتونه جای کس ...

دورت بگردم چقد ت ماهی انشالا ب همه ی آرزوهات برسی عزیزم