2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور این رابطه رو خط بکش دیگه. خدایی مامانه خیلی خوب برخورد کرده ولی این دیگه واسه تو رابطه نمیشه

خیلی خجالت کشیدمم  

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
اسی خدایی زشته مامانش این پیاماتو خونده  کات کن بخدا اینجوری سنگین تره برفرض فردا روزی عروسی ...

خودش سرکار بود گوشیش جا گذاشته در کل مامانش پیاموشو نبینه خودش براش تعریف میکنه

منم یه هفته ای میشد بی خبر بودم  یکی دو تا پیامک دادم جواب نداد  البته من بمیرم التماس ن ...

خوشبحالت چون من تنهام هیچ سرگرمی ندارم این وضعیت بدتر کرده

واقعا متاسفم که از یک دختر ۲۵ ساله همچین کلماتی به کار ببره من جای پسره باشم باهات کات میکنم اصلا اح ...

گوشیش رمز نداره  

اشکال نداره عزیزم  نمیگم کارت بد نبوده  اما ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه اس حالا چه ای ...

ممنون عزیز دلم مرسی ازت تنها کسی ک سرزنشم نکرد شما بودین ولی اینم با کاراش اذیتم کرد ..  

این میخوره مامانش نبوده  دلیلی نداره اون برداره وقتی بچش برنمیداره  خودشه خواسته دک کنه& ...

عزیزم گف سرکار بودم گوشیمو نبردم ولی نمیدونم چطو رابطمو باش کم کننم یعنی سرگرمی ندارم

عزیز من واس تماس نبودم خیلی وقته کم محلی میکنه انگار اصلا منتظرم نیس ن تموم میکنه ن درس میشه

حالت خوشه؟ 

به طرف گفتی پفیوز بد ننش گفته رعایت کن این کجاش سنگینه؟ 

خاک تو سره کسی که بیاد تورو بگیره 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

نمیتونم بهش خیلی وابسته ام واگرنه تحصیلاتم ظاهرم ازش سرتره 

بابا چیو وابسته ایی ؟۳ماهه فقط باهاش منم با یکی ۳ماه بودم ب قصد ازدواج اخلاقش نپسندیدم تموم کردم هم سن توام هستم  ینی چی این پیاما ک بهش دادی یکم غرور داشته باش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حالت خوشه؟  به طرف گفتی پفیوز بد ننش گفته رعایت کن این کجاش سنگینه؟  خاک تو سره کسی ک ...

عزیزم وقتی تو جزئیات رابطه ما نیستی قضاوت کار درستی نیسس

به قصد اشنایی اومده اخلاقت و دیده فرار کرده 

عزیزم کلا اخلاقش سرده همین امشب تماس گرفت بش گفتم بیا تمام کنیم باهام تفاهم نداریم از این حرفا هر کاری کردم قبول نکرد خودمم اون قدر دوسش دارم نمیتونم بلاکش کنم