2777
2789
دورت بگردم چقد ت ماهی انشالا ب همه ی آرزوهات برسی عزیزم

مممنونم منم محتاجم به دعای شما همه عزیزان

برای بخت خوب سوره طه زیاد بخون گلم🙏

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

مممنونم منم محتاجم به دعای شما همه عزیزان برای بخت خوب سوره طه زیاد بخون گلم🙏

عزیزم میدونی خواستگار خیلی خوب دارم ولی انگار گیر اینم نمیدونم چجور نجات پیدا کنم  

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونی خواستگار خیلی خوب دارم ولی انگار گیر اینم نمیدونم چجور نجات پیدا کنم    

یه کانال دارم تو تلگرام یه سادات خانومی هستن که نیت میکنی و ختم بهت میدن قرآن هست و چندین بار مادرم حاجت گرفتن و البته خودمم خواستین براتون تو خصوصی بفرستم!؟

**ختم ها نیت شده هست و حتما باید به جا آورده بشن وگرنه به گردنتون می مونه**

یه کانال دارم تو تلگرام یه سادات خانومی هستن که نیت میکنی و ختم بهت میدن قرآن هست و چندین بار مادرم ...

واس چیه عزیزم چطوره هزینه داره؟

واس چیه عزیزم چطوره هزینه داره؟

نه اصلا ایشون سادات هستن 

ختم میدن برای هرمشکلی که هرکسی داره بهتون میگن چیکار کنین منتها ختم ها نیت شده هستن و اگر بگیرین باید ادا کنین 

ختم ها مثلا اینجورین: روزی ۷ مرتبه سوره کوثر و.... اینارو باید بخونین تا روزی که حاجت روا بشین 

اگه تا ۴۰ روز جواب نگرفتین باز بهشون میگین یا ختم دیگه میدن یا همون ختم رو میگن چجوری تکرار کنید

نه اصلا ایشون سادات هستن  ختم میدن برای هرمشکلی که هرکسی داره بهتون میگن چیکار کنین منتها ختم ...

وای چقد عالییی

نه اصلا ایشون سادات هستن  ختم میدن برای هرمشکلی که هرکسی داره بهتون میگن چیکار کنین منتها ختم ...

عزیزم میشه لطفا خصوصی بگی

خودتو جم کن انقد از این موردا داشتم دقیقا مث همینو تجربه  کردم.این فقط یه وابستگی هست تموم که ب ...

میدونه بعد ب پشمام نیست الان آزمون دارم لطمه میزنه ب ازمونم

ممنونم ازت میدونم کارم اشتباهه ولی    

دلت رو قرص کن یک هفته سرتو گرم کن .آن شاالله خبری ازت میگیره 

رو خودت خیلی کار کن 

هیچ مردی لیاقت ناراحتی و اشکات رو نداره عزیزم ⚘️

مامان دو قلو ها ❤