2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خدایی زشته مامانش این پیاماتو خونده 

کات کن بخدا اینجوری سنگین تره

برفرض فردا روزی عروسی ام کردید چجوری میخوای تو روی مادرش نگاه کنی

بعدشم این چ پسریه که مامانش پیامای گوشیشو میخونه؟ چن سالشه چرا شبیه پسر بچه های کوچولوعه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

منم یه هفته ای میشد بی خبر بودم 

یکی دو تا پیامک دادم جواب نداد 

البته من بمیرم التماس نمیکنم

گفتم ازش بی خبرم و نگرانم و اینا 

مامانش بود حرف زد بعد فهمیدم دو شیفت میرفته سرکار گوشی نمی‌برده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

واقعا متاسفم که از یک دختر ۲۵ ساله همچین کلماتی به کار ببره من جای پسره باشم باهات کات میکنم اصلا احترام و حرمت نمی دونی چی هست، اون مادرش نیست خودش هست جالبه مادر یک پسر رمز گوشی پسرش رو بدونه و به خودش اجازه بده  پیام کسی رو جواب بده

اشکال نداره عزیزم 

نمیگم کارت بد نبوده 

اما ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه اس حالا چه این آقا چه یکی دیگه سعی کن رفتارهاتو دخترونه تر صبور تر و طناز تر کنی

من خودمم خیلی کم صبرم مخصوصا تو جواب دادن 

ولی واقعا بهم ثابت شده هرچی بیشتر سکوت کنی و آروم تر برخورد کنی موفق تری

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

این میخوره مامانش نبوده 

دلیلی نداره اون برداره وقتی بچش برنمیداره 

خودشه خواسته دک کنه 

دلیل رفتاراش هم نمیدونم چیه انگار بچس 

تو دیگه ولش کن 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ی طرفه قضاوت نکنیم بهتره چون این خانوم خودش داره میگه تو رابطه اذیته و خیلی بهش کم محلی میکنه پس حق ...

بخدا تو رابطه خیلی خوب رفتار میکنم ولی یبار از کوره برم دیگه هیچ ولی اون ریلکسه

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
ی طرفه قضاوت نکنیم بهتره چون این خانوم خودش داره میگه تو رابطه اذیته و خیلی بهش کم محلی میکنه پس حق ...

ما دخترا وابسته ایم

وای یاد رفتارای سمی خودم افتادم😂😂😂بیخیال بابا شمارتو عوض کن برو دردشو بکش ولی خودتو نجات بده

شمارمو هامو سوختم با شماره جدید تماس گرفتم